Τα Οφέλη της Yoga μέσα σε Spa

SELF-CLEANING (3)Η Yoga είναι από τις καλύτερες και αρτιότερες μορφές άσκησης.  Αν όμως συνδυαστεί με τα οφέλη ενός spa τότε μπορεί να κάνει θαύματα για το σώμα και την υγεία μας.  Μάθετε λοιπόν πως θα συνδυάσετε και τα δύο…

propellerΗ Yoga βασίζεται σε μια γκάμα ασκήσεων που συνδυάζονται με μια συγκεκριμένη τεχνική αναπνοής.  Για πολλούς φαντάζει κάτι το εύκολο καθώς δεν περιλαμβάνει αερόβιες ασκήσεις μα, όποιος έχει δοκιμάσει να κάνει γνωρίζει πως δεν πρόκειται για κάτι το τόσο …ξεκούραστο.  Οι στάσεις της Yoga έχουν μεγάλη ποικιλία, από πολύ απλές ως και εξαιρετικά πολύπλοκες και πολλές από αυτές είναι ιδανικές να γίνονται μέσα στη ζεστή θαλπωρή του Spa σας.

treeΤο νερό του spa είναι ιδανικό καθώς παρέχει αντίσταση, αλλά και στήριξη εξαιτίας της άνωσης, πράγμα που μας βοηθά να κάνουμε πολύ πιο σωστά και αποτελεσματικά τις ασκήσεις και να απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μάξιμουμ.  Επίσης, η θερμότητα του νερού ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος αρκετά ώστε να κάνει τους μυς μας πιο δεκτικούς και ευλύγιστους χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος και τη γενικότερη ευλυγισία μας.  Τέλος, ο απώτερος σκοπός της yoga είναι τόσο η σωματική όσο και η ψυχική χαλάρωση και …αυτός ακριβός είναι ο σκοπός και ενός spa.

waveΦυσικά, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα πολλαπλά οφέλη των Ideales Spa και πως μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή προσφέροντας μας χαλάρωση και ευεξία.  Ο συνδυασμός όμως της Yoga με τα Ideales Spa μπορεί να μας οδηγήσει στην απόλυτη χαλάρωση και γιατί όχι, στη νιρβάνα!

Καλέστε μας σήμερα στο 210 61 48 400 και μάθετε πως θα αποκτήσετε το δικό σας Ideales Spa που θα σας αλλάξει τη ζωή …κάνει καλό!

Φωτογραφίες απο το surfuniversity.com

This entry was posted in Spa | Υδροθεραπεία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»