Παγκόσμια Διάκριση για την Ideales

ΒΡΑΒΕΙΟ HYDROPOOL GOLD 2014 - CopyΟ ελληνικός Όμιλος Ideales συνεχίζει να διαπρέπει στην παγκόσμια αγορά.  Αυτήν τη φορά κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Dealer 2014, λόγω της άριστης εξυπηρέτησης που προσέφερε στους Πελάτες του, το εμπνευσμένο μάρκετινγκ και τις αυξημένες πωλήσεις στις μονάδες υδρομασάζ Ideales Spa.

ΒΡΑΒΕΙΟ HYDROPOOL GOLD 2014 - CopyΗ διάκριση αυτή απονεμήθηκε στο 35ο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της Καναδικής εταιρείας Hydropool – της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa του κόσμου – που έγινε στο Τορόντο του Καναδά.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ideales ξεχώρισε μέσα από 350 dealers της Hydropool παγκοσμίως!

Τα Ideales Spa είναι μονάδες υδροθεραπείες (hot tubs) που απευθύνονται τόσο στα ξενοδοχεία που γνωρίζουν πώς να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους, όσο και σε εκείνους από εμάς που χρειαζόμαστε το δικό μας μοναδικό χώρο αναζωογόνησης και χαλάρωσης στο σπίτι.

20081106-IMG_7273Η εξελιγμένη λειτουργία τους βασίζεται στη δημιουργία ζεστού νερού, ενώ παράλληλα εκτοξεύεται νερό και αέρας σε όλο μας το σώμα.  Κάτω από αυτές τις ιδανικές συνθήκες, καλυτερεύουμε την κυκλοφορία του αίματος και απελευθερώνουμε τις βλαβερές τοξίνες.  Μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε την Υδροθεραπεία για να αυξήσουμε την ευλυγισία του σώματός μας, να απαλλαγούμε από μυοσκελετικούς πόνους, ή/και να τη συνδυάσουμε με ένα πρόγραμμα άσκησης μαζί με υγιεινή διατροφή.

LADY IN SPA (5)Το μούλιασμα σε ένα Ideales Spa μπορεί να διώξει από πάνω μας την κούραση και το στρες.  Μας βοηθάει όχι μόνο να αισθανόμαστε, αλλά και να δείχνουμε καλά.  Η χρήση του μπορεί να μας προσφέρει μια όαση αναζωογόνησης από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, σαν να κάνουμε mini διακοπές στο σπίτι μας.  Φυσικά, αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της Υδροθεραπείας.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ιδιότητες της Υδροθεραπείας μέσα σε ένα spa που δεν είναι και τόσο γνωστές :

  1. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους
  2. Ελευθερώνει την αναπνοή
  3. Χαλαρώνει τα πέλματα
  4. Συμπληρώνει προγράμματα αποθεραπείας
  5. Ανακουφίζει μετά την άθληση

20081106-IMG_7093H απόκτηση ενός Ideales Spa, με τις υπερσύγχρονες προδιαγραφές του και τα αποδεδειγμένα οφέλη του, αποτελεί μια εγγυημένη επένδυση για μια καλύτερη ζωή.  Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Ideales για να σχεδιάστε τον δικό σας anti-stress παράδεισο.

Bάλτε ένα Ideales Spa στη ζωή σας …κάνει καλό!

www.Ideales.gr/IdealesSpa

210 61 48 400

This entry was posted in Spa | Υδροθεραπεία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»