Η Υδροθεραπεία στα Καλύτερα της!

Και ποιος δεν θα ήθελε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο…  Η Υδροθεραπεία που μας προσφέρει ένα Σπα πρωτίστως μας χαλαρώνει και μας αναζωογονεί.

Αυτές είναι οι πιο γνωστές ευεργετικές επιδράσεις της Υδροθεραπείας στον οργανισμό μας.  Είναι καιρός να μάθουμε και τις άλλες θετικές και εξίσου ωφέλιμες επιδράσεις της Υδροθεραπείας και του Υδρομασάζ, που αλλάζουν κατακόρυφα την ποιότητα της ζωής μας, μετατρέποντας την κουραστική μας καθημερινότητα σε έναν απολαυστικό νέο τρόπο ζωής.

Η Υδροθεραπεία, λοιπόν, έχει τον δικό της ξεχωριστό και ευχάριστο τρόπο να :

Βοηθάει στο Χάσιμο Βάρους

Πιο εύκολα και ευχάριστα δεν γίνεται!  Έρευνα της New England Journal of Medicine έδειξε ότι με μόνο 30 λεπτά χαλάρωσης μέσα στο Σπα, έξι μέρες την εβδομάδα, για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, χάνουμε πάνω από μισό κιλό την εβδομάδα, χωρίς κόπο!

Καταπολεμά τις Αϋπνίες

Σύμφωνα με μελέτη του National Sleep Foundation των ΗΠΑ, η βύθιση στο Σπα 2 ώρες πριν τον ύπνο, διώχνει τις αϋπνίες και μας χαρίζει έναν βαθύ και χορταστικό ύπνο, με πολλά γλυκά όνειρα!

Ανακουφίζει τους πόνους από αρθρίτιδα

Επιστημονική έρευνα από το Ίδρυμα Αρθρίτιδας των ΗΠΑ (The Arthritis Society) έχει δείξει ότι η Υδροθεραπεία ανακουφίζει από τους πόνους της αρθρίτιδας αλλά και από τους πόνους στην πλάτη, καθώς το παλλόμενο ζεστό νερό του Σπα αυξάνει την παροχή αίματος, γεγονός που συντελεί στη μείωση των φλεγμονωδών σωματιδίων, απαλύνοντας έτσι το αίσθημα του πόνου στο σώμα μας.

Βελτιώνει τη Λειτουργία της Καρδιάς

Όταν βυθιζόμαστε στο απολαυστικά ζεστό νερό του Σπα μας (hot tub / jacuzzi), το νερό ασκεί πίεση στο σώμα μας κάτι που κάνει την καρδιά μας να «προπονείται», δηλαδή να δουλεύει σε ελαφρώς πιο έντονους ρυθμούς, γεγονός που τη δυναμώνει και τη διατηρεί πιο υγιή.

Καθαρίζει τους Πόρους του Σώματος

Η θερμή υδάτινη αγκαλιά του Σπα ανοίγει τους πόρους του σώματός μας, καθαρίζοντάς το από εστίες μικροβίων και βοηθώντας το παράλληλα να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες.  Ως αποτέλεσμα έχουμε μια πιο υγιή και φρέσκια επιδερμίδα, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την εικόνα μας και φυσικά τη διάθεσή μας 🙂

Επιπλέον, η Υδροθεραπεία και το Υδρομασάζ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την αρτηριακή πίεση, περιορίζουν τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.  Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το Σπα / τζακούζι του!

Βέβαια, για να ωφεληθείτε μέσω της Υδροθεραπείας και του Υδρομασάζ, θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει τη σωστή επιλογή μονάδας σπα… Με ένα Ideales Spa είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την ιδανική επιλογή, η οποία σας εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω οφέλη μέσω της υψηλού επιπέδου εξατομικευμένης Υδροθεραπείας που σας προσφέρουν τα προηγμένα μοντέλα της Ideales.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία μας θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο μοντέλο σπα / τζακούζι βάσει των αναγκών σας, ώστε να απολαμβάνετε στο έπακρο όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του δικού σας Ideales Spa!

Βάλτε σήμερα την Υδροθεραπεία στη ζωή σας με ένα Ideales Spa …κάνει καλό!

This entry was posted in Spa | Υδροθεραπεία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»