Από το Spa…στο Instagram

housealwayswinsΑνακαλύψαμε 20 υδάτινες, μαγευτικές φωτογραφίες στο instagram και δεν μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε μαζί σας.  Ετοιμαστείτε να ζηλέψετε…

Το instagram, σαν ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τον τελευταίο καιρό.  Στις αναζητήσεις μας, αρχίσαμε σιγά-σιγά να ανακαλύπτουμε πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες, ανεβάζουν φωτογραφίες στο instagram μέσα από …το spa τους.  Ανάμεσα τους βρήκαμε μοναδικά και αξιοζήλευτα στιγμιότυπα από σπα (τζακούζι), με θέα που κόβει την ανάσα, και σκεφτήκαμε πως είναι κρίμα να τα θαυμάζουμε μόνοι μας.  Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τις 20 καλύτερες φωτογραφίες που βρήκαμε στο instagram, ώστε να τις απολαύσετε κι εσείς και να μας πείτε ποια από όλες σας αρέσει περισσότερο.  Εμείς μάλλον ψηφίζουμε εκείνη με το spa στο κατάστρωμα!

Αν είστε χρήστης του Instagram, αναζητήστε μας με την ονομασία Ideales Group για να απολαύσετε και τα δικά μας Ideales ενσταντανέ …κάνει καλό!

This entry was posted in Spa | Υδροθεραπεία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»