Αυξήστε τα Έσοδα του Ξενοδοχείου

Ο ανταγωνισμός στον τουριστικό τομέα είναι πολύ μεγάλος και κερδισμένος βγαίνει εκείνος ο ξενοδόχος που φροντίζει ώστε η τουριστική του μονάδα να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα standards και στις απαιτήσεις των Επισκεπτών του.

Όσο πιο ελκυστικό είναι το τουριστικό πακέτο που παρέχει ο ξενοδόχος, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανταπόκριση από μεριάς Επισκεπτών, που αναζητούν ένα ξενοδοχείο ή μια τουριστική μονάδα με όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες παροχές και υπηρεσίες.

Μεγάλο ατού για ένα τουριστικό κατάλυμα είναι η ύπαρξη Μονάδας Υδροθεραπείας – των λεγόμενων spa, σπα ή τζακούζι – είτε κοινόχρηστου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και καλαίσθητο χώρο ή ιδιωτικού σε επιλεγμένα δωμάτια/σουίτες ή σπίτια.  

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ένα spa αναβαθμίζει κατακόρυφα την εικόνα του ξενοδοχείου σας και αποτελεί σταθερό πόλο έλξης Επισκεπτών.  Είναι ένα εργαλείο πώλησης που γίνεται συνεχώς και πιο επιθυμητό από τους τουρίστες στη χώρα μας.

Το spa δεν είναι μία ακόμα παροχή στο ξενοδοχείο, στην ενοικιαζόμενη βίλα ή στις σουίτες σας… Το spa είναι μια σημαντική επένδυση που εγγυάται περισσότερες κρατήσεις και επιπλέον κέρδη.

Το τζακούζι στα ξενοδοχεία είναι μια εξαιρετική μέθοδος προσωπικής φροντίδας, αφού αποτελεί τον πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο σωματικής και ψυχικής περιποίησης.  

Η ευεργετική Υδροθεραπεία, η μοναδική αναζωογόνηση και η απολαυστική χαλάρωση που παρέχει ένα spa, είναι υπερπολύτιμες και εκτιμούνται δεόντως από τον Επισκέπτη που θέλει να προσφέρει στον εαυτό του και τους αγαπημένους του, ό,τι καλύτερο στις διακοπές του.

Και όταν ο Επισκέπτης είναι ευχαριστημένος από τις παροχές/υπηρεσίες που του προσφέρετε, είναι σίγουρο πως και θα σας ξαναπροτιμήσει, αλλά και θα σας συστήσει στον κύκλο των γνωριμιών του, αυξάνοντας με γεωμετρική πρόοδο τις κρατήσεις και τα έσοδά του ξενοδοχείου σας!

Για να είναι βέβαια αποδοτική αυτή σας η επένδυση, θα πρέπει να επιλέξετε με ιδιαίτερη προσοχή την εταιρεία spa που θα εμπιστευθείτε.  Επιλέγοντας τα περίφημα Ideales Spa, επιλέγετε την κορυφαία ποιότητα από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή spa παγκοσμίως, την καναδική εταιρεία Hydropool, με επιπλέον πλεονεκτήματα τις σημαντικές εγγυήσεις, τη μεγάλη ευκολία στον καθαρισμό του spa και το χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησής του.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας, καλώντας στο 2106148400, για να αποκτήσετε άμεσα το Ideales Spa που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου και δείτε τη φετινή σεζόν να απογειώνεται!

Εκατοντάδες επαγγελματίες του τουρισμού έχουν επιλέξει το spa ως σημαντικό «εργαλείο» προσέλκυσης Επισκεπτών στο ξενοδοχείο τους ή στις ενοικιαζόμενες βίλες τους, δημιουργώντας μοναδικές εστίες απόλαυσης και αναζωογόνησης που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.  Γιατί όχι και εσείς;

Αναβαθμίστε το ξενοδοχείο σας με ένα Ideales Spa …κάνει καλό!

This entry was posted in Spa | Υδροθεραπεία and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»