Προετοιμάστε την Πισίνα σας για τον Χειμώνα που Έρχεται

Ο Οκτώβρης, παρότι φθινοπωρινός μήνας, μας έχει συνηθίσει σε καλοκαιρία και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, γεγονός που καθόλου φυσικά δεν μας χαλάει 🙂  Αυτές οι όμορφες φθινοπωρινές ημέρες προσφέρονται ακόμα για μπάνιο είτε στη θάλασσα ή στην υπέροχη Piscines Ideales σας με τα γαλήνια κρυστάλλινα νερά της!  

Ωστόσο, καλό είναι να προετοιμαζόμαστε και για την επερχόμενη αλλαγή όχι μόνο της ώρας, αλλά και του καιρού, καθώς ο χειμώνας δεν είναι μακριά και η πισίνα μας χρειάζεται φροντίδα και προστασία.

Το θέμα είναι να αποφασίσουμε τι θέλουμε να κάνουμε με την πισίνα μας.  Να την αδειάσουμε μέχρι την επόμενη σεζόν ή να την αφήσουμε ως έχει, ασχολούμενοι περιστασιακά με τη συντήρησή της;

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη επιλογή.  Το να αδειάσετε την πισίνα σας δεν συνιστάται για τους εξής λόγους :

  • Η ύπαρξη νερού στην πισίνα ελαχιστοποιεί τις συστολοδιαστολές του μπετού λόγω των καιρικών συνθηκών, συμβάλλοντας έτσι στη μακροζωία της πισίνας σας.
  • Προστατεύεται η εγκατάσταση αφού λειτουργεί με ισορροπημένο νερό όλο το χρόνο (δεν δημιουργούνται επικαθήσεις αλάτων, λεκέδες από φύλλα κ.ά., που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα για τον καθαρισμό τους στο ξεκίνημα της σεζόν).
  • Το κόστος αδειάσματος και κατόπιν πλήρωσης της πισίνας σας με φρέσκο νερό, είναι υψηλό.
  • Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια.
  • Από αισθητικής άποψης, το θέαμα μιας άδειας πισίνας δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε για την πισίνα σας τον χειμώνα είναι να την αφήνετε με το νερό της και να τη συντηρείτε κανονικά, ακόμα κι αν δεν είστε φαν του χειμερινού μπάνιου.  Σημειωτέον ότι κατά τη χειμερινή συντήρηση, οι ώρες ανακυκλοφορίας του νερού και η κατανάλωση χημικών είναι μειωμένες έως και 75%!

Εάν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί ένα από τα εξαιρετικά αξιόπιστα Ideales Covers® μας, μήπως ήρθε ο καιρός να το κάνετε;  Ένα Ideales Cover αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προστασία της πισίνας σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και γενικότερα σε περιπτώσεις που η πισίνα σας μένει αχρησιμοποίητη για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Η πισίνα παραμένει καθαρή από σκουπίδια, σκόνες ή ακόμα και μικρά ζώα που μπορεί να πέσουν μέσα.  Επιπλέον, προστατεύεται από τις ακτίνες του ήλιου και τις καιρικές συνθήκες.  Πέραν της προστασίας, το δικό σας μεγάλο όφελος είναι η μείωση του κόστους και του χρόνου συντήρησης της πισίνας σας.

Αν πάλι δεν θέλετε μόνο να συντηρείτε την πισίνα σας, αλλά και να την απολαμβάνετε όλο τον χρόνο, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε να την θερμάνετε με τα εξελιγμένα και οικονομικά Ideales Συστήματα Θέρμανσης, οπότε ο κόπος σας δεν θα πάει χαμένος και το κυριότερο, θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την επαφή με το νερό και να γυμνάζεστε κολυμπώντας 🙂

Για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης των Πελατών μας (τηλ. 210 6148430 ή στο info@Ideales.gr), ώστε το ξεχειμώνιασμα της αγαπημένης σας πισίνας να είναι μια ξεκούραστη υπόθεση για σας, χωρίς προβλήματα και περιττό άγχος.

Προστατέψτε την πισίνα σας μέχρι την επόμενη βουτιά σας …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa, Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»