Πισίνες Διάσημων Σταρ

giseleΠάντα αναρωτιόμασταν που απολαμβάνουν το μπάνιο τους οι αγαπημένοι μας σταρ γι’ αυτό βαλθήκαμε να το ανακαλύψουμε.  Τα ευρήματα μας;  8 πισίνες διάσημων προσώπων, κάποιες απλές, κάποιες κλασσικές και μία απλά υπερβολική πισίνα.

katy perry#1 Η πισίνα της τραγουδίστριας Katy Perry
Είναι κλασσική και μικρή αποδεικνύοντας ότι η αγαπημένη μας σταρ θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ χωρίς να κάνει υπερβολές με το Lifestyle της.  Μοναδική μας ένσταση η απουσία βλάστησης.  Όχι γενικά, γύρω από την πισίνα.

sharon stone#2 Η πισίνα της ηθοποιού Sharon Stone
Επίσης μικρή με απαραίτητη την προσθήκη του spa στην άκρη της.  Ταιριάζει τέλεια με το σπίτι και τον περιβάλλον χώρο.  Ίσως το μόνο που θα αφαιρούσαμε είναι το σιντριβάνι σε σχήμα ψαριού.

Ellen DeGeneres3# Η πισίνα της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres
Αρκετά μεγάλη αλλά με απλό παραλληλόγραμμο σχήμα, συμπληρώνει όμορφα το επίσης λιτό design του σπιτιού.  Μας αρέσει ιδιαίτερα η επιλογή του πλούσιου γκαζόν ολόγυρα της αφού την κάνει να μοιάζει με μικρή όαση.

Aston Kutcher#4 Η πισίνα του ηθοποιού Ashon Kutcher
Με σούπερ μοντέρνο design και spa αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ολόκληρες παρέες.  Ταιριάζει με το μοντέρνο σπίτι αλλά κι εδώ θα θέλαμε λίγο περισσότερο πράσινο γύρω της για να δείχνει πιο ελκυστική.

nicolas cage#5 Η πισίνα του ηθοποιού Nicholas Cage
Μοιάζει παλιομοδίτικη αλλά ταιριάζει ιδανικά με το vintage στιλ του σπιτιού.  Μας αρέσει ιδιαίτερα ο κατάφυτος κήπος γύρω της και μας εντυπωσίασε αρκετά καθώς δεν περιμέναμε ο Nicholas Cage να έχει τόσο κλασσικό γούστο.

diane keaton#6 Η πισίνα της ηθοποιού Diane Keaton
Γεμάτη αυστηρές γραμμές όπως ακριβώς και το ίδιο το σπίτι, η πισίνα της Diane Keaton μας μπέρδεψε γιατί την περιμέναμε πιο ρομαντική.  Στο μυαλό μας η Diane Keaton θα έπρεπε να έχει ανταλλάξει πισίνες με το Nicholas Cage.

gisele#7 H πισίνα του supermodel Gisele
Όταν μένεις σε ένα τέτοιο παλάτι, η πισίνα σου φυσικά δεν μπορεί να περιοριστεί σε κανονικά μεγέθη.  Για αυτό το λόγο, η πισίνα της Gisele μοιάζει και έχει το μέγεθος μικρής λίμνης.  Υπερβολικό;  Όχι βέβαια!  Μας αρέσει να βλέπουμε πραγματικούς εραστές της υδάτινης απόλαυσης.

US, AUSTRALIA, NEW  ZEALAND, AND CANADA ONLY Celine Dion's mansion with mini waterpark#8 Η πισίνα/ες της τραγουδίστριας Celine Dion
Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος μιας και η δημοφιλής σταρ δεν έχει μια απλή πισίνα στο σπίτι της αλλά ολόκληρο υδάτινο πάρκο.  Στη φωτογραφία φαίνεται ένα μέρος του μόνο αφού είναι τεράστιο και πραγματικά μας εντυπωσίασε με την υπερβολή του.  Αναρωτιόμαστε, το χρησιμοποιεί;

Σας βάλαμε σε σκέψεις;  Επισκεφθείτε το site μας Ideales για να ξεκινήσουμε μαζί να σχεδιάζουμε τη δική σας μοναδική πισίνα …κάνει καλό!

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»