Ώρα για Makeover;

Η πισίνα σας δείχνει ταλαιπωρημένη;  Μήπως έχει διαρροή;  Ο καθαρισμός και η συντήρηση της έχει αρχίσει να καταπονεί εσάς αλλά και την τσέπη σας;  Ή μήπως απλά νιώθετε την ανάγκη για μια αλλαγή;  Μάλλον έφτασε η ώρα να κάνετε ανακαίνιση!

Οι λόγοι για τους οποίους μια πισίνα μπορεί να χρειάζεται ανακαίνιση ποικίλλουν.  Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό, όσο η ανάγκη για μια αισθητική αναβάθμιση ή κάτι το πολύ σημαντικό, όπως η επιδιόρθωση λειτουργικών προβλημάτων ή ακόμα σημαντικότερο λόγοι, υγιεινής και δημόσιας υγείας.

Μπορεί επίσης οι λόγοι που θα οδηγήσουν σε μια ανακαίνιση πισίνας να έχουν να κάνουν με εξοικονόμηση χρημάτων και φυσικών πόρων ή να στοχεύουν σε καλύτερη απόδοση.

Σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με το τι μπορεί να πιστεύατε, η ανακαίνιση μιας πισίνας δεν είναι ούτε χρονοβόρα ούτε απαιτητική σα διαδικασία.  Το σημαντικό είναι ότι πλέον η ανακαίνιση μιας πισίνας με τους ideales τρόπους είναι και οικονομική.

Όποια και να είναι η φύση της ανακαίνισης, οι άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες του Customer Care της Ideales θα προσεγγίσουν τις εργασίες με γνώμονα τις δικές σας απαιτήσεις και τις ανάγκες της πισίνας σας, έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ακόμη και μια «υπερήλικη» πισίνα που μοιάζει ανεπίδεκτη διορθώσεων μπορεί να μεταμορφωθεί, με τη βοήθεια των γνώσεων των ειδικών μας, με τη χρήση των προηγμένων υλικών και φυσικά με τη μοναδική τεχνολογία Piscines Ideales | the eco pool®.

Εσείς τι πρέπει να κάνετε;  Απλά να καλέσετε την υπηρεσία Customer Care της Ideales στο 210 61 48 400.

Μετά από αυτό, η ουσιαστική και διαχρονική μεταμόρφωση της πισίνας σας θα πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα μέσα από το έντυπο Μεταμορφώστε την Πισίνα σας.

Τι περιμένετε;  Χαρίστε στην πισίνα σας ένα νέο «πρόσωπο» και απολαύστε τα οφέλη στο μάξιμουμ …κάνει καλό!

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»