Η Ανοδική Πορεία Συνεχίζεται για τον Όμιλο Ideales

Συνεχίζει τη διαρκή ανάπτυξη ο 100% ελληνικός Όμιλος Ideales, σημειώνοντας νέα αυξητικά αποτελέσματα.  Παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα και οι τρεις εταιρείες του Ομίλου (Piscines Ideales, Ideales Κατασκευαστική και Ideales Resort), κατέγραψαν ιδιαίτερα βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα.

Στο 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2016, ο τζίρος της Piscines Ideales παρουσίασε +15,2% αύξηση σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.  Το ίδιο διάστημα, ο τζίρος της Ideales Κατασκευαστικής σημείωσε άνοδο +23% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015.  Επιπλέον, για τη σεζόν 2016 το Ideales Resort πραγματοποίησε 21,7% μεγαλύτερο τζίρο σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Η Ideales είναι μια εταιρεία-ορόσημο στον κλάδο της πισίνας και του σπα τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως.  Χάρη στην ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά, έχει επιτύχει εξαιρετικές συνεργασίες κατ’ αποκλειστικότητα με κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο, φέρνοντας στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, σε ασυναγώνιστες τιμές.  Επιπλέον, διαθέτει αξιοσημείωτη τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών, συστατικά που αποτελούν εγγύηση για κάθε Πελάτη ότι τα χρήματά του θα «πιάσουν τόπο».

Η Ideales είναι η μόνη εταιρεία που έχει στη φαρέτρα της δεκάδες βραβεύσεις και πιστοποιήσεις για την ποιότητα του εργασιακού της περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης Πελατών που προσφέρει, την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών της κ.ά., αλλά είναι και η μοναδική στον κόσμο με πολλαπλές διακρίσεις αναφορικά με το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της.

Κάθε Πελάτης που επιλέγει τα προϊόντα μας, θέλουμε να μένει απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από το προϊόν όσο και από τις διακεκριμένες Ideales Customer Care υπηρεσίες μας, που είναι το άλλο δυνατό «χαρτί» και σημείο αναφοράς της Ideales.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι – παρά την κρίση – η αγορά αναγνωρίζει την αξιοπιστία και την ποιότητα της Ideales και την ανταμείβει με την προτίμησή της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση.

Το δύσκολο δεν είναι μόνο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πολύ περισσότερο να διατηρηθείς σε αυτήν…  Γι’ αυτό όλοι εμείς στην Ideales θα συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πρωτοπορία και την καινοτομία, καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση, για να είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε σε κάθε έναν από εσάς ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε και μας εμπιστεύεστε!

This entry was posted in Spa | Υδροθεραπεία, Διάφορα, Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»