Απίθανα Σχέδια Πισίνων για Κάθε Γούστο

Δηλαδή πόσο πρωτότυπο ή περίεργο μπορεί να είναι το σχέδιο μίας πισίνας;  Υπάρχουν οι κλασσικές ορθογώνιες πισίνες, οι οβάλ ή σε σχήμα νεφρού, καθώς και άλλες με ακανόνιστο σχήμα και ιδιαίτερες διαστάσεις.  Υπάρχουν όμως και εκείνες οι πισίνες που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά, καθώς το σχήμα τους είναι αποτέλεσμα έμπνευσης των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι έδωσαν υγρή μορφή σε αγαπημένα τους έμψυχα ή άψυχα πράγματα.  

Ας πάρουμε, λοιπόν, μια ιδέα από τον κόσμο με τις ευφάνταστες αυτές πισίνες…

Η  Ψαροπισίνα

Η αγάπη για το υγρό στοιχείο και τα ψάρια αποτυπώθηκε με μια ποικιλία χρωμάτων σε πισίνα. Μάλλον ψαράς ο ιδιοκτήτης της…

Η  Πατουσάκι-Πισίνα

Σα να πέρασε ο Κύκλωπας και να άφησε την τεράστια πατημασιά του σε αυτήν την αυλή, που κατόπιν γέμισε νερό και μετατράπηκε σε μία άκρως πρωτότυπη πισίνα…

Οι  Μουσικές  Πισίνες

Μια άλλη δημοφιλής κατηγορία ανάμεσα στους μουσικόφιλους είναι οι πισίνες σε σχήματα μουσικών οργάνων… κιθάρα, πιάνο και βιολί έχουν την τιμητική τους στις προτιμήσεις των καλλιτεχνών!

Η  Πισίνα-Παλέτα

Η φαντασία των ζωγράφων δεν αποτυπώνεται μόνο σε καμβάδες αλλά και σε …πισίνες!

Η Πισίνα των Ερωτοχτυπημένων

Για πολύ ρομαντικούς που θέλουν με κάθε τρόπο να εκφράσουν την αγάπη τους…

Η Ideales σας δίνει τη δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε και να φτιάξετε τη δική σας ονειρεμένη πισίνα, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε!  

Εσείς απλά σχεδιάζετε και εμείς μετατρέπουμε το σχέδιο σας σε μία υπέροχη πισίνα, που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, θα ομορφαίνει τον χώρο σας και θα σας συντροφεύει για μια ζωή!

Μια ωραία πεταλούδα με καταγάλανα φτερά…

Ή ένα δελφινάκι που θα σας μάθει να κολυμπάτε σαν κι αυτό…

Ή κάτι πιο ξεχωριστό που θυμίζει μανιτάρι ή με μια άλλη ματιά, συντριβάνι…

Με ένα τηλεφώνημα στο 210 61 48 400 ή με mail στο info@ideales.gr θα μπορέσετε και εσείς να κάνετε πραγματικότητα τη δική σας ονειρεμένη πισίνα, γρήγορα, αξιόπιστα και εγγυημένα!

Αποκτήστε τον δικό σας πανέμορφο Υδάτινο Κόσμο.  Αποκτήστε τη δική σας διαχρονική Piscines Ideales …κάνει καλό!

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»