Αιωρούμενες Πισίνες για Βουτιές στον Αέρα

MARINA BAY SANDS HOTEL SINGAPORE 4Για όσους ψάχνουν συναρπαστικούς προορισμούς και ανεπανάληπτες εικόνες, η Σιγκαπούρη ενδείκνυται όχι μόνο για τις φυσικές ομορφιές της, αλλά και για τις υπερ-κατασκευές της που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα:

  • SKY HABITAT SINGAPORE 2Αν οι μοναδικές εμπειρίες είναι ο σκοπός σας σ’ αυτή τη ζωή, τότε σίγουρα πρέπει να επενδύσετε στην αγορά ενός διαμερίσματος στο «Sky Habitat Singapore», ένα συγκρότημα 509 πολυτελών κατοικιών στους δίδυμους πύργους της Σιγκαπούρης.SKY HABITAT SINGAPORE 1Κάθε διαμέρισμα έχει μεγάλο κήπο στο μπαλκόνι του και η ανεμπόδιστη θέα είναι εξασφαλισμένη.  Όποιος κάθεται στον καναπέ του, μπροστά από τη μπαλκονόπορτα του σαλονιού του, βλέπει μόνο τα δέντρα και τον ουρανό και τίποτα άλλο!  Ακόμη, οι ένοικοι των διαμερισμάτων έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους «απέναντι» γείτονες μέσω πεζογεφυρών που ενώνουν τους πύργους.
    SKY HABITAT SINGAPOREΚαι το κερασάκι στην τούρτα;  Μια πισίνα υπερχείλισης ολυμπιακών διαστάσεων, που ενώνει τις κορυφές των δίδυμων πύργων και ουσιαστικά αιωρείται περίπου 38 πατώματα πάνω από την επιφάνεια της γης, προσφέροντας στους τυχερούς ενοίκους τις πιο «υψηλές» βουτιές.
    (Photos Sky Habitat Singapore)
  • MARINA BAY SANDS HOTEL SINGAPORE AERIAL VIEW 6Κι αν το να μείνετε μόνιμα σ’ αυτό συγκρότημα ακούγεται ίσως «όνειρο θερινής νυκτός», αλλά ωστόσο θα θέλετε να νιώσετε έστω για μια φορά το μοναδικό αίσθημα ελευθερίας της βουτιάς σ’ έναν υδάτινο παράδεισο που κρέμεται μεταξύ ουρανού και γης, τότε έχουμε τον ιδανικό προορισμό για σας:  Την ατέλειωτη πισίνα του πεντάστερου ξενοδοχείου «Marina Bay Sands Hotel Singapore» που βρίσκεται 55 ορόφους (191 μέτρα) πάνω από το έδαφος, με 150 μέτρα μήκος, 1.424 κυβ. μέτρα νερό χωρητικότητα.MARINA BAY SANDS HOTEL SINGAPORE 5Η θέα από την πισίνα προς το λιμάνι της Σιγκαπούρης κόβει την ανάσα και θαρρείς ότι το νερό αγγίζει τον ουρανό και χύνεται προς τα κάτω στους ουρανοξύστες.  Αναμφίβολα, ένας προορισμός που σίγουρα βρίσκεται στο top 10 κάθε «ψαγμένου» ταξιδευτή!
    (Photos Marina Bay Sands Hotel Singapore)

Αν λοιπόν τύχει και βρεθείτε σε κάποια από τις παραπάνω μοναδικές πισίνες απολαύστε ουράνιες βουτιές, γιατί …κάνει καλό! 

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»