5 Μύθοι για τις Πισίνες

Είναι ακριβή.  Είναι μπελαλίδικη.  Είναι ενεργοβόρα.  Τι είναι;;  Σίγουρα ΔΕΝ είναι η πισίνα!! 

Επειδή τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τις πισίνες, οφείλουμε ως The Pool People να καταρρίψουμε 5 μύθους σχετικά με τις πισίνες και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια γι’ αυτό το πραγματικό δώρο ευεξίας και κυρίως υγείας.  Πάμε λοιπόν…

Μύθος: Η πισίνα είναι πανάκριβη

Πραγματικότητα
: Εδώ και αρκετά χρόνια οι τιμές πισίνων έχουν μειωθεί γεωμετρικά σε σχέση με τις πανάκριβες και απαρχαιωμένες λύσεις του παρελθόντος.  Για την ακρίβεια, μια πισίνα για ιδιωτική κατοικία μπορεί να αξίζει όσο ένα αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού.  Επίσης, με την κατασκευή μιας πισίνας μπορείτε να κάνετε οικονομία σε τόσα άλλα πράγματα, όπως οι διακοπές, οι αθλητικές δραστηριότητες και η διασκέδαση σας.  Τώρα λοιπόν γνωρίζετε ότι, αν έχετε το χώρο, η πισίνα σας θα είναι πολύ πιο οικονομική απ’ ότι πιστεύατε.

Μύθος : Η συντήρηση πισίνας είναι ακριβή και χρονοβόρα
Πραγματικότητα : Ο καθαρισμός και η συντήρηση μιας πισίνας με εξελιγμένα υλικά και Προηγμένα Συστήματα Φίλτρανσης Piscines Ideales, δεν είναι ούτε ακριβός ούτε απαιτεί πολύ χρόνο.  Η δική σας Piscines Ideales διαθέτει καινοτόμο εξοπλισμό που κανείς άλλος δεν μπορεί να σας προσφέρει.  Με 120.000 εγκατεστημένες πισίνες σε κάθε γωνιά του κόσμου, να είστε σίγουροι ότι η δική σας Piscines Ideales θα έχει μακράν τη χαμηλότερη κατανάλωση σε νερό, ρεύμα, χημικά και κυρίως δε θα σπαταλάει τον πολύτιμο χρόνο σας!

Αν όμως θέλετε ο καθαρισμός της πισίνας να μετατραπεί σε παιχνίδι,  κι εσείς απλά να τον ξεχάσετε, θα χρειαστείτε το παντοδύναμο ρομπότ καθαρισμού Pool Boy.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ρίχνετε μέσα στην πισινά σας και το αφήνετε να κάνει …τη βρώμικη δουλειά 🙂

Μύθος : Μια πισίνα επιβαρύνει το περιβάλλον
Πραγματικότητα : Υπάρχουν πισίνες και πισίνες.  Piscines Ideales όμως δεν υπάρχουν άλλες, διότι είναι οι μόνες που εξοικονομούν φυσικούς πόρους, ενέργεια, χημικά και χρήματα περισσότερο από κάθε άλλη κατασκευή πισίνας.  Για παράδειγμα, μια πισίνα τεχνολογίας Piscines Ideales | the eco pool® διαστάσεων 4 x 8 εξοικονομεί, σε σχέση με μια συμβατική πισίνα, όση ενέργεια καταναλώνει μια τετραμελής οικογένεια επί 4 χρόνια, ενώ μειώνει κάθετα την ατμοσφαιρική ρύπανση!!  Γι’ αυτό και για πολλούς άλλους λόγους είναι η μόνη πιστοποιημένα φιλική προς το περιβάλλον πισίνα παγκοσμίως!

Μύθος : Η κατασκευή πισίνας θέλει μήνες
Πραγματικότητα : Εξαρτάται από το είδος της πισίνας.  Με τη μοναδική τεχνολογία Piscines Ideales η κατασκευή πισίνας δε διαρκεί παραπάνω από 15 ημέρες και το καλύτερο είναι ότι η πισίνας σας δεν θα είναι προκάτ!  Τα μοναδικά πράγματα που μπορεί να καθυστερήσουν την ολοκλήρωση του έργου είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και ίσως ο καιρός.

Μύθος : Στις πισίνες γίνονται δεκάδες ατυχήματα

Πραγματικότητα : Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου & Πρόβλεψης Ασθενειών της Αμερικής, αν χρησιμοποιείτε την πισίνα σας κάνοντας βουτιές και μακροβούτια μετά από κατανάλωση φαγητού και ποτού και αν αφήνετε μικρά παιδιά χωρίς επίβλεψη τότε υπάρχουν πιθανότητες ατυχήματος, όμως μικρότερες από εκείνες της οδήγησης αυτοκινήτου υπό την επήρεια αλκοόλ.  Αν είστε υπεύθυνος χρήστης πισίνας, οι πιθανότητες να έχετε κάποιο ατύχημα είναι αμελητέες.  Σε περίπτωση όμως που θέλετε επιπλέον προστασία, μπορείτε να εξοπλίσετε την πισίνα σας με ανεπτυγμένα προϊόντα ασφάλειας, όπως ο φράχτης D-Fence® ή ένα από τα προστατευτικά καλύμματα Ideales Covers®.

Καλοί οι μύθοι, αλλά η πραγματικότητα …κάνει καλό!

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»