5 Ασυνήθιστοι Επισκέπτες σε Πισίνες

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΕίναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να βρει κανείς μέσα στην πισίνα του και δεν αναφερόμαστε σε αντικείμενα.  Διαβάστε και θα καταλάβετε…

Bull ARΟγκώδεις Επισκέπτες
Δεν έχει συμβεί μόνο μια φορά να βρει κάποιος έναν τόσο ογκώδη επισκέπτη στην πισίνα του όσο …μια αγελάδα!  Οι αγελάδες, στην αναζήτηση τους για νερό προφανώς μπορούν να φτάσουν στα άκρα με άσχημα όμως αποτελέσματα αφού, αν χάσουν την ισορροπία τους και πέσουν, τότε πρέπει να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για να βγουν.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΕπικίνδυνοι Επισκέπτες
Μπορεί στην Ελλάδα να μην υπάρχουν κροκόδειλοι ή αλιγάτορες στη φύση όμως σε άλλες χώρες υπάρχουν όπως για παράδειγμα στην Αυστραλία.  Όντας αμφίβια πλάσματα, μια δροσιστική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας φαντάζει παράδεισος για αυτούς.  Για τους ιδιοκτήτες της πισίνας ωστόσο μοιάζει περισσότερο με σενάριο βγαλμένο από θρίλερ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Οικογενειακοί Επισκέπτες
Η πάπια και το νερό πηγαίνουν μαζί, όπως φυσικά η πάπια και τα μικρά της.  Δεν είναι λοιπόν ασυνήθιστο να βρει κανείς ολόκληρες οικογένειες αυτών των μικρών, φτερωτών φίλων μας να κάνουν τη βόλτα τους στα γαλήνια νερά της πισίνας τους κάποιο όμορφο πρωινό.  Πάμε να ταΐσουμε τις πάπιες;

frog in the poolΤρομακτικοί Επισκέπτες
Ο ήχος από τα βατραχάκια μας θυμίζει βράδια χαλάρωσης στην εξοχή και μας κάνει να νοσταλγούμε αυτές τις καλοκαιρινές νύχτες.  Είναι απολύτως άκακα, αν όμως βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο καθώς κάνουμε μακροβούτι τότε η υπόθεση αλλάζει ριζικά.

ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘυμωμένοι Επισκέπτες
Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να χαλάσει την ημέρα μιας γάτας περισσότερο από μια βουτιά στην πισίνα.  Γιατί λοιπόν δεν είναι λίγο πιο προσεκτικές;  Οι γάτες μέσα στην πισίνα δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά μα, όταν συμβεί μπορεί να γίνει τροφή για γέλια μέχρι δακρύων.

Εσείς είχατε ποτέ ασυνήθιστους επισκέπτες στην πισίνα σας;  Αν ναι μοιραστείτε τους μαζί μας …κάνει καλό!

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»