Υπάρχει Πισίνα Φιλική προς το Περιβάλλον;

Η Ideales σας δίνει τη δυνατότητα αναβαθμισμένης ποιότητας ζωής, καλύτερης διάθεσης και μεγαλύτερης ευεξίας, χωρίς τη σπατάλη πολύτιμων πόρων!

Με την μοναδική τεχνολογία Piscines Ideales | the eco pool®, που έχει αντικαταστήσει τεχνολογίες του παρελθόντος, απολαμβάνετε την πισίνα που ονειρεύεστε με σεβασμό στο περιβάλλον, εξοικονομώντας συγχρόνως χρήματα.

Είναι η εξοικονόμηση πόρων, νερού, ενέργειας και χρημάτων κατά την κατασκευή αλλά και κατά τη χρήση της, που καθιστούν κάθε Piscines Ideales | the eco pool®, ως τη μόνη – πιστοποιημένα – οικολογική πισίνα παγκοσμίως.

Είναι η μόνη τεχνολογία πισίνας παγκοσμίως που έχει βραβευθεί για το οικολογικό της προφίλ, χάρη στην τεχνολογία αιχμής που διαθέτει.  Έχει λάβει βραβείο οικολογικού προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον ΠΑΣΕΠΠΕ, στα πλαίσια του θεσμού «Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον».  Επιπλέον, έχει βραβευθεί από το ΕΒΕΑ, στα πλαίσια του έργου Think Green.

Κάθε Piscines Ideales | the eco pool®  σας εξασφαλίζει :

  • Κατασκευή και λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον
  • Λιγότερη χρήση νερού και ενέργειας
  • Λιγότερες επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον
  • Ελάχιστη χρήση προϊόντων απολύμανσης πισίνας
  • Ελάχιστα χρήματα συντήρησης πισίνας
  • Και φυσικά, περισσότερη απόλαυση και χαλάρωση

Προτεραιότητα μας είναι η μέγιστη απόλαυση και καλή υγεία κάθε ιδιοκτήτη πισίνας.  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικά και οικολογικά προϊόντα απόλαυσης και υγείας που μπορούν να αναβαθμίσουν τη ζωής σας, χωρίς σπατάλη πολύτιμων πόρων.

Αγαπάμε, μεριμνούμε και προστατεύουμε το περιβάλλον γιατί μας …κάνει καλό!

Για περισσότερες πληροφορίες βουτήξτε στο www.Ideales.gr.

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»