Ποιο Σχήμα Πισίνας σας Ταιριάζει;

ΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ 0Σκεφτήκατε, εκτιμήσατε και αποφασίσατε πως, έφτασε η ώρα να βάλετε λίγη απόλαυση στη ζωή σας αποκτώντας τη δική σας πισίνα.  Συγχαρητήρια!  Η κίνηση σας όχι μόνο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας κατακόρυφα, αλλά θα σας γεμίσει πραγματική ευτυχία.

Ενώ όμως η απόφαση μπορεί να ήταν εύκολη, το να καταλήξετε στο σχήμα της πισίνας σας πιθανότατα να σας προβληματίζει.  Έχετε ανάγκη μια κλασσική, παραλληλόγραμμη πισίνα;  Χρειάζεστε μια πισίνα με καμπύλες ή κάτι το τελείως διαφορετικό;  Αρχικά πρέπει να ξέρετε πως δεν υπάρχει περιορισμός στη φαντασία σας όταν πρόκειται για το σχήμα της πισίνας.  Αν ο διαθέσιμος χώρος είναι αρκετός, οποιοδήποτε σχήμα πισίνας θελήσετε μπορεί να υλοποιηθεί.  Ωστόσο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ζητήσετε τη συμβουλή των ειδικών.  Εκείνοι ξέρουν πως μπορεί καλύτερα να αξιοποιηθεί η έκταση σας και πως θα δημιουργήσουν μια πισίνα που θα σας ευχαριστεί για πάντα και θα συμπληρώνει αισθητικά το χώρο σας.

Σε κάθε περίπτωση, οι βασικοί κανόνες αναφορικά με τα σχήματα των πισινών είναι συγκεκριμένοι :

ΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΠαραλληλόγραμμες πισίνες
Είναι το πιο δημοφιλές σχήμα καθώς ταιριάζει σε κλασσικούς, σε μοντέρνους, σε minimal ή και περίτεχνους χώρους.  Είναι ένα σχήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κολύμπι και για παιχνίδι χωρίς να σας περιορίζει ούτε στο ελάχιστο.  Χρειάζεται ωστόσο μια κάποια σεβαστή έκταση χώρου για να κατασκευαστεί καθώς σαν σχήμα δεν είναι ευέλικτο.

Γεωμετρικές πισίνεςΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Ταιριάζουν περισσότερο σε κήπους και κτίρια μοντέρνας αισθητικής.  Μια τέτοια πισίνα μπορεί να φτιαχτεί περιμετρικά μιας μεριάς του κτιρίου και να πάρει το σχήμα της με αυστηρές γραμμές και γωνίες.  Είναι ιδανικές για κήπους χωρίς πολύ βλάστηση καθώς γίνονται αυτόματα το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος εξαιτίας του σχήματος τους.


Πισίνες με καμπύλεςΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Οι πισίνες με καμπύλες είναι ιδανικές για κήπους με απαλές γραμμές και πλούσια βλάστηση καθώς δίνουν την εντύπωση λίμνης ή μικρής όασης αν και δεν είναι απαραίτητο.  Το πιο δημοφιλές σχήμα σε αυτή την κατηγορία είναι το σχήμα «νεφρού» όμως οι πιο περίεργοι σχηματισμοί με καμπύλες είναι σαφώς πιο εντυπωσιακοί. Τέλος, συμπληρώνουν τέλεια εκτάσεις με μοντέρνα ή και κλασσική αισθητική.

Κολυμβητικοί διάδρομοι (lap poolsΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ)
Πρόκειται για στενές και μακριές πισίνες φτιαγμένες ειδικά για κολύμπι. Είναι ιδανικές αν θέλετε να κάνετε την προπόνηση σας στο σπίτι αλλά μπορούν να προσφέρουν και στιγμές χαλάρωσης ή ξεγνοιασιάς για εσάς, τους φίλους και την οικογένεια σας.

Πισίνες που τα συνδυάζουν όλα
Είναι εκείνες οι πισίνες που συνδυάζουν καμπύλες αλλά και αυστηρές γραμμές και είναι ιδανικές αν θέλετε κι εσείς να συνδυάσετε για παράδειγμα το κολύμπι με τη χαλάρωση. Μπορούν να είναι παραλληλόγραμμες στο μήκος τους και στις κεφαλές τους να δημιουργούν ημικύκλια ή καμπύλες και ταιριάζουν περισσότερο σε κλασσικούς χώρους.

Ακόμα δεν μπορέσατε να αποφασίσετε;  Το ραντεβού σας με έναν από τους εξειδικευμένους ανθρώπους της Ideales, που θα λύσει κάθε σας απορία, δεν είναι παρά ένα τηλεφώνημα μακριά (210 61 48 400).

Αφήστε μας να κάνουμε την απόφαση να βάλετε την απόλαυση στη ζωή σας ακόμη πιο απολαυστική …κάνει καλό!

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»