Οι Ομορφότερες Πισίνες στη Χώρα μας

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας Πισίνας BeautyPool.gr που διοργανώνει η Ideales τα τελευταία 3 χρόνια, ανέδειξε πανέμορφες πισίνες απ’ όλη την επικράτεια.  Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε παρακάτω μερικές από αυτές.

Αν έχετε πισίνα και θέλετε και εσείς να διεκδικήσετε υπέροχα δώρα, ο 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Πισίνας BeautyPool.gr έχει ήδη ξεκινήσει.   Φωτογραφήστε την πισίνα σας και στείλτε τη συμμετοχή σας, γιατί η επόμενη BeautyPool μπορεί να είναι η δική σας.

Ο Διαγωνισμός BeautyPool.gr αποδεικνύει ότι μια πισίνα όχι μόνο χαρίζει στον ιδιοκτήτη της μοναδικές στιγμές υδάτινης απόλαυσης, ευεξίας και χαλάρωσης, αλλά τον κάνει και εξαιρετικά υπερήφανο ώστε να μοιραστεί την ομορφιά της με όλους εμάς.


Στο www.BeautyPool.gr δείτε όλους τους νικητές του 2011 και 2012, καθώς και τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία !

 

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»