Ανάσα Δροσιάς με Βουτιές στο Γαλάζιο

Είτε επειδή η καλοκαιρινή άδεια αργεί ακόμη, είτε επειδή λόγω κρίσης δε γίνεται ούτε λόγος για άδεια, είτε ακόμη επειδή η κίνηση στην πόλη πολλές φορές σας αποθαρρύνει, οι πισίνες έρχονται για να δώσουν την πιο «δροσερή» απάντηση στις καυτές καλοκαιρινές ημέρες.

Η ακατανίκητη επιθυμία για μια κοντινή βουτιά, βρήκε το γιατρικό της στις πισίνες της πόλης κι αυτό γιατί οι επιλογές στις παροχές, όσο και  στο αντίτιμο των υπηρεσιών, είναι απεριόριστες.

Μπορεί κανείς να δροσιστεί και να χαλαρώσει σε πισίνες με θέα, κοσμοπολίτικες, ολυμπιακών διαστάσεων, με θαλασσοθεραπεία ή/και κέντρο ευεξίας, πισίνες με παροχές εστιατορίου, club ή/και πάρτι που κρατούν μέχρι το πρωί, αλλά και σε low budget πισίνες δημοτικών κολυμβητηρίων που προσφέρουν οικονομικές, αλλά εξίσου αναζωογονητικές βουτιές.

Ακόμα λοιπόν κι αν δε φύγετε φέτος εκτός των τειχών, ή αν η άδεια σας αργεί ακόμα, οι cool πισίνες της πόλης είναι εδώ και σας περιμένουν για να απολαύσετε δροσερές βουτιές στο γαλάζιο.

This entry was posted in Θάλασσα & Πισίνα and tagged . Bookmark the permalink.

One thought on “Ανάσα Δροσιάς με Βουτιές στο Γαλάζιο

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»