Χρυσή Παγκόσμια Διάκριση για την Ideales

Λένε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και αυτό αποδεικνύει περίτρανα η εντυπωσιακή πορεία του Ομίλου Ideales στην ελληνική αγορά από το 1990, αλλά και το μοναδικό της στίγμα στην παγκόσμια αγορά.

Mr. Stephane Barallis (Hydropool), κα. Κατερίνα Δουζίνα, κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης (CEO Ομίλου Ideales), Mr. Cedric Noslier (Hyropool)

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της Καναδικής Hydropool – της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa στον κόσμο – η Ideales διακρίθηκε εκ νέου με το Χρυσό Βραβείο Best Dealer 2017, για την άριστη εξυπηρέτηση που προσέφερε στους Πελάτες της, το εμπνευσμένο και δημιουργικό μάρκετινγκ και τις αυξημένες κατά 25% πωλήσεις της για το 2017 στις μονάδες υδροθεραπείας Ideales Spa.

Η Ideales συνεχίζει ακάθεκτη την αναπτυξιακή της πορεία, δρέποντας δάφνες στην παγκόσμια αγορά.  Διακρίνεται για πολλοστή χρονιά με το συγκεκριμένο βραβείο τόσο σε πανευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που επιβεβαιώνει περίτρανα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και επιβραβεύει τη δέσμευσή της σε πρακτικές και υπηρεσίες που στοχεύουν πρωτίστως στην υπέρβαση των προσδοκιών των Πελατών της.

Η πολύ εντυπωσιακή τελετή απονομής του Χρυσού Βραβείου Best Dealer 2017, έγινε στις 31 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton του Λονδίνου, την ίδια ακριβώς ημέρα που η Ideales βραβευόταν στην Ελλάδα για τον οικολογικό της προσανατολισμό και τις  πράσινες πρακτικές της ως Eco Friendly Franchise στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ideales – μία 100% ελληνική επιχείρηση – είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο των πισίνων και της Υδροθεραπείας με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις σε κάθε τομέα του επιχειρείν.

Τα Ideales Spa είναι μονάδες Υδροθεραπείες (hot tubs) με τεχνολογία αιχμής που υπερέχει παγκοσμίως.  Απευθύνονται σε όσους θέλουν να εξοπλίσουν τον χώρο τους με την ιδανική λύση για απόλυτη υγεία, ευεξία και απόλαυση, αλλά και στις ξενοδοχειακές μονάδες που γνωρίζουν πώς να υπερέχουν από τον ανταγωνισμό, αναβαθμίζοντας ποιοτικά τις υπηρεσίες τους.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα πρότυπο κατάστημα Ideales ή καλέστε μας στο 210 6148400 και δημιουργήστε τον δικό σας μοναδικό χώρο απόλαυσης και χαλάρωσης.

Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί και το 2018 για ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»