Θεαματικοί Ρυθμοί Ανάπτυξης για την Ideales

Εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα συνεχίζει να καταγράφει ο Όμιλος Ideales, παρά το δυσμενέστατο και ιδιαίτερα ασταθές οικονομικό κλίμα.

Στο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017, ο τζίρος της Ideales εκτοξεύτηκε στο +52%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016, που ήδη είχε καταγραφεί το υψηλότερο ρεκόρ αύξησης από το 2010.

Η αγορά εξακολουθεί όχι μόνο να στηρίζει σταθερά και να επιβραβεύει την ποιότητα, την αξιοπιστία και τα value for money προϊόντα της αμιγώς ελληνικής Ideales, αλλά ενισχύει ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στον κλάδο της πισίνας και του σπα, επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αύξηση της προτίμησης της προς αυτήν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα σημείωσε: «Η αδιάκοπη δυναμική μας ανάπτυξη οφείλεται στο γεγονός ότι προσφέρουμε σε κάθε Πελάτη μας απόλυτη ικανοποίηση από τη συνεργασία μας, δημιουργώντας αξιόπιστα και διαχρονικά έργα.  Είμαι υπερήφανος που δεν καταφεύγουμε σε συνήθεις πλέον ανήθικες πρακτικές λόγω της κρίσης, για να μειώσουμε το κόστος μας ώστε να κλείνουμε δουλειές (π.χ. δεν «βαπτίζουμε» προϊόντα, δεν «ξεγελάμε» την ποιότητα, δεν χρησιμοποιούμε λιγότερο μπετόν, δεν έχουμε ανειδίκευτους εργάτες, κ.ο.κ.) και τελικά όσοι μας εμπιστεύονται να τρέχουν αντί να κολυμπάνε».

Η Ideales είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως στον κλάδο των πισίνων και της υδροθεραπείας με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις για την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει κ.ά., αλλά και η μοναδική εταιρία παγκοσμίως με σωρεία διακρίσεων για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της και τη δέσμευση της στη βιώσιμη ανάπτυξη.

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»