Ο Διαγωνισμός που Έγινε Θεσμός

Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείξαμε τις ομορφότερες πισίνες στην Ελλάδα μέσω του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Beautypool.gr

Οι συμμετοχές στον 3ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Beautypool.gr ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.  Κάθε συναρπαστική φωτογραφία που λαμβάναμε αποτύπωνε την ηρεμία, το παιχνίδι, την απόλαυση, την ευτυχία που χαρίζει μια πισίνα και αυτό δεν μπορούσε παρά να κάνει την επιλογή μας ακόμη δυσκολότερη.

 

 

Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, απροσδόκητοι επισκέπτες και θέα που κόβει την ανάσα.  Οι φετινές συμμετοχές πραγματικά ανέβασαν τον πήχη μα, μετά από πολύ σκέψη, οι διακεκριμένοι κριτές μας κατάφεραν να επιλέξουν τις 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες στην Ελλάδα  για το 2013 οι ιδιοκτήτες των οποίων ήδη απολαμβάνουν τα πλούσια δώρα τους.

 

 

Για να τις θαυμάσετε δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.BeautyPool.gr όπου και θα βρείτε, εκτός από όλες τις συμμετοχές, τους νικητές από τις προηγούμενες χρονιές και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε κι εσείς μέρος στον 4ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Πισίνας Beautypool.gr που ξεκίνησε ήδη από την άνοιξη.

 

Αν έχετε λοιπόν πισίνα, αν θεωρείτε πως είναι πανέμορφη και μπορεί να νικήσει στο Beautypool.gr, οπλίστε τις φωτογραφικές σας μηχανές σήμερα κιόλας γιατί …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»