Μήπως η Ευτυχία «Κρύβεται» στο Μυαλό μας;

Η ευτυχία είναι ένα υπέροχο συναίσθημα που όλοι θα θέλαμε να νιώθουμε σε μεγάλες δόσεις . Όμως, η ευτυχία, δεν έρχεται μόνο από καθαρή …τύχη.  Τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι μας ή καλύτερα, στο μυαλό μας,  να την φέρουμε στη ζωή μας.

Η ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε (κι ας μην είναι όλα όσα ονειρευόμαστε), η αισιοδοξία, η συναναστροφή με καλούς φίλους, το να επιδιώκουμε να περνάμε έστω και σύντομες στιγμές χαράς, κάνοντας πράγματα που μας ευχαριστούν, είναι ιδιαίτερα τονωτικά και μας προσφέρουν γερές δόσεις ευτυχίας.

Αν βάλουμε κάτω τα θετικά στη ζωή μας, το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσουμε ότι τελικά έχουμε πολύ περισσότερους λόγους να είμαστε ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά μας!

Ας δούμε τη ζωή με άλλο μάτι …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»