Κερδίστε Δωρεάν Διαμονή στην Κεφαλονιά

x-tinacomp (Αντιγραφή)Μια πολυτελής βίλλα του Ideales Resort μπορεί να γίνει εντελώς δωρεάν η βάση σας ώστε να εξερευνήσετε τις μοναδικές ομορφιές, τις κρυστάλλινες παραλίες, τα φαινόμενα και τις παραδόσεις της Κεφαλονιάς.  Διαβάστε πως…

WIN A FREE STAY AT VILLA XTENIΔεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως η Κεφαλονιά είναι το νησί που συνδυάζει τα πάντα.  Στην Κεφαλονιά, η άγρια ομορφιά του όρους Αίνου  -έναν από τους 10 Εθνικούς Δρυμούς στην Ελλάδα- με τη μαύρη ελάτη εναρμονίζεται ιδανικά με τη σχεδόν τροπική ομορφιά των καταγάλανων νερών.  Γραφικά χωριουδάκια, σοκάκια γεμάτα ζωή, μοναδικά γεωλογικά φαινόμενα, γεύσεις, εικόνες, μυρωδιές …στην Κεφαλονιά η χαλάρωση, η περιπέτεια και το μυστήριο βρίσκονται σε κάθε γωνιά και ο καλύτερος τρόπος για να τα απολαύσετε δεν είναι παρά να κάνετε βάση σας το Ideales Resort.

WIN A FREE STAY IN KEFALONIAΈχοντας σαν προτεραιότητα τη δική σας χαλάρωση και σαν στόχο να σας δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις διακοπών, οι 11 πολυτελείς βίλλες του Ideales Resort θα γίνουν το δικό σας καταφύγιο από την καθημερινότητα και θα σας τυλίξουν στην εκλεπτυσμένη ομορφιά τους κάνοντας σας παράλληλα να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό Ultimate Ideales Resort Competition στο facebook, όπου ένας υπερτυχερός θα κερδίσει μια εβδομάδα απόλυτης χαλάρωσης στη Βίλλα Χτένι εντελώς δωρεάν.

FREE STAY AT IDEALES RESORTΚάντε κλικ στο  http://a.pgtb.me/NvtkJv και δηλώστε τη συμμετοχή σας ακολουθώντας τις οδηγίες.  Για λόγους απόλυτης διαφάνειας, ο μεγάλος νικητής θα κληρωθεί ζωντανά στο www.livesteram.com/Ideales στις 27/3/2013 στις 16:00.

 

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή για να κερδίσετε δωρεάν διακοπές στον Παράδεισο …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»