Η Θάλασσα Έχει τους Δικούς της Κανόνες

Το μπάνιο στη θάλασσα είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού, κρύβει όμως και κάποιους κινδύνους που καλό είναι να έχουμε πάντα υπ’όψιν, ώστε να το απολαμβάνουμε με ασφάλεια.

Το γεμάτο στομάχι, η κούραση, η κατανάλωση αλκοόλ, είναι αποτρεπτικοί παράγοντες.  Για όσους αγαπούν τις βουτιές, είναι σημαντικό να ελέγχουν πρώτα τον βυθό.  Γενικά, είναι καλό να έχουμε παρέα μέσα στη θάλασσα και να μην ξεμακραίνουμε πολύ, όσο καλό κολύμπι κι αν ξέρουμε.  

Περισσότερο ασφαλείς είμαστε όταν κολυμπάμε παράλληλα με την ακτή και δεν υπερβαίνουμε τυχόν οριοθετήσεις.  Όταν έχουμε μαζί μας μικρά παιδιά, ακόμα και αν φοράνε σωσίβιο ή μπρατσάκια, ή απλά παίζουν στην ακροθαλασσιά, δεν πρέπει να τα χάνουμε λεπτό από τα μάτια μας, γιατί είναι θέμα ελάχιστων δευτερολέπτων να πάει κάτι στραβά.

Έχοντας αυτές τις βασικές συμβουλές κατά νου, μειώνουμε σημαντικά τους κινδύνους στη θάλασσα και απολαμβάνουμε το κάθε μας μπάνιο!

Απολαύστε το μπάνιο σας με ασφάλεια …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»