Η Ideales Υπερήφανος Χορηγός του Global Wellness Day

1Για 2η συνεχόμενη χρονιά μια μεγάλη γιορτή θα στηθεί σε όλο τον κόσμο, το Σάββατο στις 11 Ιουνίου. Μια γιορτή αφιερωμένη στο ευ ζην, δηλαδή στην ποιότητα ζωής η οποία καθορίζει την υγεία μας, την εμφάνιση μας και φυσικά, τη διάθεση μας, γιατί όταν είμαστε υγιείς και αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας, η διάθεση μας δεν μπορεί παρά να είναι ανεβασμένη!

10Το Global Wellness Day είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από ανθρώπους-εθελοντές που θέλουν να μας φέρουν σε επαφή με τον κόσμο της ευεξίας.  Σκοπός αυτής της ημέρας είναι να αναρωτηθούμε, έστω και για μία μόνο ημέρα «πώς μπορώ να έχω μια πιο υγιεινή και ποιοτική ζωή» και να ενημερωθούμε για τους τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν την απαιτητική και συνήθως ψυχοφθόρα καθημερινότητά μας.  Όχι μόνο για μια ημέρα, αλλά κάθε μέρα!

2Φέτος, πάνω από 83 χώρες και από τις 5 ηπείρους της Γης θα συντονιστούν για να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μεγάλη παγκόσμια γιορτή, με σύνθημα: «Μία ημέρα μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή!».  Περισσότερα από 3.000 ξενοδοχεία & τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις που θα μας μυήσουν στα μυστικά της ευζωΐας και ευεξίας.  Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την ανατολή του ηλίου στη μακρινή Νέα Ζηλανδία και θα ολοκληρωθούν με τη δύση του ηλίου στην εξωτική Χαβάη!

Η χώρα μας θα συμμετάσχει δυναμικά στην παγκόσμια αυτή γιορτή με επίκεντρο την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, το μαγευτικό Θησείο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.

7Η Ideales που πρεσβεύει έναν τρόπο ζωής, γεμάτο υγεία, πολύ παιχνίδι, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση και χαρά και υπάρχει για να κάνει την καθημερινότητα όλων απολαυστική, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια γιορτή!  

Ως υπερήφανοι χορηγοί του Global Wellness Day Greece αλλά και ως πρεσβευτές της Ideales ζωής, θα είμαστε εκεί όχι μόνο για να γιορτάσουμε αυτήν την ημέρα, αλλά και για να σας μυήσουμε στον δικό μας Ideales τρόπο ζωής, όπου θα ανακαλύψετε την πηγή της ξεκούρασης, της νεότητας και της υγείας !

5Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι δωρεάν και ανοιχτές σε κάθε ενδιαφερόμενο!   Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει :

  • Παρουσίαση πρωτοποριακών Fitness προγραμμάτων με συμμετοχή του κοινού, από κορυφαίους γυμναστές και γυμναστήρια.
  • Λιπομετρήσεις, ατομικά τεστ και εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής στους επισκέπτες από μέλη της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ).
  • 15Διάλεξη Wellness Coaching για τους κανόνες του ευ ζην στην καθημερινότητα μας.
  • Δωρεάν μασάζ και ρεφλεξολογία από έμπειρους καθηγητές-φυσικοθεραπευτές της NHS.
  • Θεραπείες ομορφιάς και μακιγιάζ που θα προσφέρουν εξειδικευμένες εταιρίες.
  • Χοροθέατρο & χορευτικά προγράμματα Fitness από κορυφαίους instructors.

6Η γιορτή αυτή θα υποστηριχθεί από πολλούς «επώνυμους» Πρεσβευτές της Global Wellness Day Greece, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας μικρά και μεγάλα μυστικά για μια καλύτερη ζωή.  Και αφού πρόκειται για ημέρα γιορτής, δεν θα μπορούν να λείπουν η μουσική, τα βεγγαλικά, τα δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις από τους διοργανωτές και τους χορηγούς!

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, αυτό το Σάββατο στο Θησείο, σε μια γιορτή που θα σας αλλάξει τη ζωή.  Σε μια γιορτή πουκάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»