Η Ideales Διακρίνεται με το Βραβείο «Most Innovative Product»

Η Ideales κατέκτησε το βραβείο Most Innovative Product στα πλαίσια του θεσμού των Βραβείων Franchise 2019!

Το συγκεκριμένο βραβείο «Πιο Καινοτόμο Προϊόν» απονεμήθηκε στην Ideales επειδή η Piscines Ideales | the eco pool® είναι από τα πλέον καινοτόμα προϊόντα, λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό, την τεχνολογία, τον τρόπο κατασκευής και παράδοσης, καθώς και την καθολική εξυπηρέτηση που συνοδεύει κάθε πισίνα της!!

Το βραβείο για την Ideales παρέλαβε ο κ. Αλέξης Σταυρίδης

Ο θεσμός των Franchise Awards διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Franchise Business, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και η λαμπρή τελετή απονομής έγινε στις 30 Ιανουαρίου στο Palmier Bistro στο Κεφαλάρι.

Η Ideales  διακρίνεται για 5η φορά από το θεσμό των Franchise Awards, έχοντας ήδη κατακτήσει δύο φορές το βραβείο Best Franchise WorkPlace (2010 & 2014), μία φορά το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και μία φορά το βραβείο Eco Friendly Franchise (2018).

Η κατάκτηση του βραβείου Most Innovative Product δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και διαρκούς εξέλιξης και δικαιώνει για άλλη μια φορά τις επιλογές της Ideales, που αναδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρίας να προσφέρει στους Πελάτες της αξιόπιστα, καινοτόμα, διαχρονικά και οικολογικά προϊόντα που χαρίζουν υγεία και απόλαυση!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»