Η Ideales Αναδεικνύεται Ηγέτης του Franchise

Η Ideales βραβεύτηκε ξανά από το θεσμό των Βραβείων Franchise, αυτή τη φορά με τη διάκριση Best Franchise Leader, σε λαμπρή τελετή στο Palmie Bistro Κεφαλαρίου, στις 6 Φεβρουαρίου 2013.

Για την Ideales το franchising αποτελεί κινητήριο δύναμη της Ελληνικής οικονομίας και πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.  Γι’ αυτό το λόγο δε σταματά να εκπαιδεύει, να υποστηρίζει, να αξιολογεί και να βελτιώνει το Δίκτυο της.  Αυτή η συνεχής της προσπάθεια για εξέλιξη και ανάπτυξη αναγνωρίστηκε φέτος με τη διάκριση του ηγέτη του franchising, λόγω δραστηριότητας, πρωτοβουλιών και αποτελεσμάτων.

FRANCHISE BUSINESS AWARDS 2013Από το 2008, ο θεσμός των Franchise Awards αναδεικνύει και τιμά τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν δυναμικά στην ανάπτυξη του franchising και στη διάδοση του.  Στη φετινή διοργάνωση των Franchise Awards που έγινε υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες εξέχουσες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2012.

Σύσσωμος ο κόσμος του franchising έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας το franchising ως αποτελεσματικό εργαλείο για την ανάπτυξη και την έξοδο μας από την κρίση.

Επιχειρείτε αισιόδοξα α λα franchising …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»