Ακόμα μια Διάκριση για τις Πράσινες Πρακτικές της Ideales

Και το 2018 συνεχίζει πάρα πολύ δυναμικά για τον Όμιλο Ideales, καθώς φέρνει μια νέα τιμητική διάκριση.  Στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018, η Ideales βραβεύθηκε για άλλη μια φορά για τον οικολογικό της προσανατολισμό και τις πράσινες πρακτικές της σε προϊόντα και υπηρεσίες, αυτήν τη φορά με τη διάκριση «Eco Friendly Franchise», που αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές περιβαλλοντικής πολιτικής των δικτύων franchise.   Είναι η 4η φορά που η Ideales ξεχωρίζει σε αυτόν τον θεσμό, καθώς στο παρελθόν έχει διακριθεί δύο φορές ως Best Franchise WorkPlace και μία ως Best Franchise Leader.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νίκος Χρυσοχοΐδης της Διεύθυνσης Προμηθειών, από τον κ. Κ. Μάκο, Διευθ. Σύμβουλο της ΜΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ

Η φετινή 10η διοργάνωση των Franchise Awards από το περιοδικό Franchise Business, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) και του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), σε μία όμορφη και ζεστή τελετή στις 31 Ιανουαρίου, που φιλοξενήθηκε από το Palmie Bistro στο Κεφαλάρι.

Σε πείσμα των καιρών, η Ideales εμμένει στην προσφορά οικονομικών, αλλά πάντοτε ποιοτικών και οικολογικών προϊόντων απόλαυσης και υγείας, υιοθετώντας την ανάπτυξη και εφαρμογή ορθών καινοτόμων πρακτικών και προηγμένων τεχνολογιών, φιλικών προς το περιβάλλον, με αποδείξεις:

 

Η Ideales είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των πισίνων και της υδροθεραπείας που έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις για το οικολογικό προφίλ των προϊόντων της και τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι συνεχείς βραβεύσεις της σε όλα τα επίπεδα από έγκριτους θεσμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και διαρκούς εξέλιξης και ενισχύουν τη διαρκή αναπτυξιακή της πορεία.

Χάρη στο ευρύ Δίκτυο Εξυπηρέτησης Πελατών της με τους άρτια καταρτισμένους Ανθρώπους της, η Ideales οδηγεί τις εξελίξεις, προσφέροντάς σας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, πάντα σεβόμενη το περιβάλλον και την κοινωνία.

Κάνουμε τον κόσμο μας πιο πράσινο για ένα καλύτερο αύριο …ΣΗΜΕΡΑ!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»