Φέρτε την Άνοιξη στη Ζωή σας

Η άνοιξη φέρνει τις ομορφότερες αλλαγές στη φύση, την αναγεννά, της χαρίζει υπέροχα χρώματα και μοναδικά αρώματα.  Μήπως αυτή είναι η καλύτερη εποχή και για μας, να φροντίσουμε για τη δική μας «αναγέννηση» και βελτίωση της καθημερινότητάς μας; 

Όπως συνηθίζουμε να λέμε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.  Ξεκινώντας σήμερα κιόλας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές στη ζωή μας που είναι ικανές να φέρουν μεγάλη θετική επίδραση στη διάθεσή μας!  Ίσως ακούγεται δύσκολο μιας και οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε και ιδιαίτερα δεκτικοί ακόμα και σε μικρές αλλαγές, όμως αξίζει να δοκιμάσουμε 🙂 

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αρχίσει η μέρα μας με ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό!  Δίνουμε έτσι στο σώμα μας την ενέργεια που χρειάζεται, για να μπορέσει αυτό με τη σειρά του να ανταποκριθεί στα απαιτητικά καθήκοντα που καθημερινά του αναθέτουμε.

Και τι πιο ωραίο από το να ξεκινάμε τη μέρα μας τρώγοντας και ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια που μας ανεβάζουν!  Ιδανικός συνδυασμός για να είμαστε κεφάτοι με το καλημέρα!

Πόσες φορές έχει αλλάξει τα όνειρά σας κάποιο «πρέπει»;  Και ποιο το αποτέλεσμα;  Ακολουθείστε περισσότερα «θέλω» σας και ανακαλύψτε νέες χαρές στη ζωή σας!

Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, φορώντας κάτι που θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και ξεχωριστά.  Περιποιηθείτε το σώμα σας, τα μαλλιά σας, το πρόσωπό σας και ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα αλλά και τον θαυμασμό των γύρω σας.

Όταν έχετε να κάνετε ένα όχι και τόσο ευχάριστο καθήκον και ένα που σας ευχαριστεί,  ξεκινήστε με το πρώτο και αφήστε το καλύτερο για το τέλος, σαν ανταμοιβή!

Θέλετε να γυμναστείτε αλλά δυσκολεύεστε και μόνο στη σκέψη;  Ακόμα και ένας περίπατος σε ένα πάρκο, μια βόλτα στα μαγαζιά, είναι μια ήπια μορφή άσκησης που ωφελεί το σώμα σας και σας αναζωογονεί. 

Απομακρυνθείτε από άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά, ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται στον χώρο των social media.  Κάντε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα «λογαριασμών» και απαλλαγείτε από ανθυγιεινές φιλίες και επιρροές.

Όταν ξαπλώσετε για τον βραδινό σας ύπνο, σκεφτείτε πριν κοιμηθείτε τα όμορφα πράγματα που σας συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ξεχωριστό ή σπουδαίο.  Ακόμα και ένα χαμόγελο, μια ευγενική χειρονομία, μια συνομιλία με αγαπημένο πρόσωπο, είναι αρκετά για να σας φτιάξουν τη διάθεση.  Έτσι, θα μάθετε στον εγκέφαλό σας να εστιάζει στα θετικά της κάθε ημέρας, χαρίζοντάς σας έναν γλυκό και γαλήνιο ύπνο.

Αναλογιστείτε τι άλλο μπορείτε να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας και κάντε το χωρίς δεύτερες σκέψεις, γιατί η ζωή δεν περιμένει!

Ακολουθήστε τα «θέλω» σας …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»