Έχετε Πισίνα; Κερδίστε Πλούσια Δώρα!

BEAUTYPOOL-LOGOΟ beautiful διαγωνισμός που περιμένατε μόλις ξεκίνησε!  

Ο 5ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Πισίνας BeautyPool, ο οποίος έχει γίνει πλέον θεσμός, είναι και φέτος κοντά σας για να αναδείξει τις ομορφότερες πισίνες στην Ελλάδα και να βραβεύσει εσάς τους ιδιοκτήτες τους (ιδιώτες και επαγγελματίες), αλλά και το ταλέντο σας στη φωτογραφία.

ΑΟ τρόπος συμμετοχής σας φέτος έγινε ακόμα πιο γρήγορος χάρη στην ολοκαίνουργια σελίδα BeautyPool.gr όπου εκεί ανεβάζετε έως και 4 φωτογραφίες από την πισίνα σας και έτσι απλά διεκδικείτε μοναδικά δώρα συνολικής αξία πάνω από € 7.400 !!!

Και επειδή δε θέλουμε κανέναν ιδιοκτήτη πισίνας παραπονεμένο, όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με 45% έκπτωση για μια μεμονωμένη παραγγελία από τις πιστοποιημένες σειρές προϊόντων απολύμανσης της Ideales.

ΒΟι 10 πρώτοι διακριθέντες, πέραν των δώρων τους, θα λάβουν επιπλέον μία τιμητική πλακέτα «Η πισίνα μου είναι BeautyPool». 

Όσο για τους 3 πρώτους που θα αναδείξει η ανεξάρτητη κριτική μας επιτροπή, τα υπέροχα δώρα που τους περιμένουν είναι τα ακόλουθα :

1ο βραβείο – Platinum Award: Ο υπερνικητής κερδίζει μια μοναδική εμπειρία διακοπών μιας εβδομάδας, με ιστιοπλοϊκό σκάφος 4 καμπινών από την Ionion Sails.  (www.IonionSails.gr). Δώρο αξίας 2.000 €

2ο βραβείο – Gold Award: Ο δεύτερος νικητής κερδίζει 10 διανυκτερεύσεις για έως 4 άτομα, στο μαγευτικό Ideales Resort (www.IdealesResort.gr) στην πανέμορφη Κεφαλονιά, σε βίλλα 2 υπνοδωματίων Grand με ιδιωτική πισίνα.  Δώρο αξίας 1.500 €

3ο βραβείο – Silver Award: Ο τρίτος νικητής κερδίζει 7 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, στο πολυτελές Hotel Perrakis (www.HotelPerrakis.com) στην πανέμορφη Άνδρο.  Δώρο αξίας 1.000 €

Β1Όλοι όσοι έχετε πισίνα μπορείτε να λάβετε μέρος, ανεξαρτήτως σχήματος, μεγέθους, τεχνολογίας ή κατασκευαστή.  Οι φωτογραφίες σας μπορεί να είναι είτε έγχρωμες είτε ασπρόμαυρες, με ή χωρίς ανθρώπους, ενώ είναι αποδεκτό να τις επεξεργαστείτε για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.  Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας στο BeautyPool.gr και πού ξέρετε;…  Μπορεί η επόμενη BeautyPool να είναι η δική σας!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κερδίστε πλούσια δώρα …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»