Ένα Καταπράσινο Ελληνικό Resort

Στο πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς με τα σμαραγδένια νερά υπάρχει ένα Resort που ξεχωρίζει για τις πράσινες πρακτικές του και τον σεβασμό του προς το περιβάλλον και την κοινωνία.  Έχει λάβει αναγνώριση και πολλές διακρίσεις από σημαντικούς φορείς του τουρισμού, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Κωνσταντίνος Σταυρίδης (CEO Ideales Group), Ιωάννης Δημόπουλος (CEO Atnet Communications), Αλέξης Σταυρίδης (Operation Manager Ideales Resort)

Το Ideales Resort, μέλος του ελληνικού Ομίλου Ideales, διακρίθηκε για άλλη μία χρονιά στα Tourism Awards 2017 κερδίζοντας το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ecofriendly Resort.  Αυτή η σημαντική βράβευση προστίθεται στις επανειλημμένες διακρίσεις για τις Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort, όπως η χρυσή αναγνώριση στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, η πιστοποίηση με το Green Key Ecolabel, η χρυσή πιστοποίηση από το Travelife, κ.ά.

 

Αλέξης Σταυρίδης (Operation Manager Ideales Resort), Τζέλη Σταυρίδη (Owner Ideales Resort), Κωνσταντίνος Σταυρίδης (CEO Ideales Group)

Οι Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort ισχύουν από την ίδρυση του το 2005. Για όλους εμάς, το περιβάλλον είναι το σημαντικότερο αγαθό που διαθέτουμε.  Για να το διασφαλίσουμε στο ακέραιο, έχουμε θεσπίσει πολιτικές περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και επενδύουμε σε λύσεις που προστατεύουν το περιβάλλον μας.  Κυρίαρχος στόχος μας είναι η εξοικονόμηση πόρων (ενέργειας, νερού) και ο περιορισμός της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος με απορρίμματα, μέσω της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης.

«Η διαφύλαξη του πολύ ευάλωτου περιβάλλοντος δεν είναι απλά καθήκον μας, είναι στάση ζωής για έναν καλύτερο τρόπο ζωής» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales, κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Tο πολυβραβευμένο Ideales Resort αποτελείται από 12 αυτόνομες και πλήρως εξοπλισμένες βίλλες, με ιδιωτικές Piscines Ideales | the eco pool®, μεγάλο κήπο με υπέροχη θέα και μπάρμπεκιου, που προσφέρουν στους επισκέπτες τους ιδανικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πράσινο και ήσυχο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.

Οι βίλλες του Ideales Resort διαθέτουν ηλιόλουστα, ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις ανέσεις και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες ή και πολυάριθμες συντροφιές.  Η διακόσμηση τους είναι φίνα και λειτουργική, με ζεστές πινελιές που δίνουν μια οικεία αίσθηση. Έχοντας ως ιδανική βάση το Ideales Resort, η εξερεύνηση της πολύπλευρης ομορφιάς της Κεφαλονιάς γίνεται μια μοναδική περιπέτεια, γεμάτη χαρές και συγκινήσεις!

Την Κυριακή 2 Απριλίου ξεκινάει η φετινή τουριστική σεζόν για το πιο πράσινο resort της Κεφαλονιάς:  το Ideales Resort.

Ακολουθήστε μας στο πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σας …κάνει καλό!

* Τα Tourism Awards 2017 διοργάνωσε για 4η χρονιά η Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Visitgreece.gr, με σκοπό την προβολή και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών των τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και των πρωτοβουλιών εκείνων που προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό.  Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από πανεπιστημιακούς, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.  Η φετινή τελετή βράβευσης έγινε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, στην Αθήνα, στις 21 Μαρτίου, με τη συμμετοχή περισσότερων από 700 στελεχών και προσωπικοτήτων του τουριστικού κλάδου.

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»