Δίνουμε Όλοι ένα Χεράκι για το Περιβάλλον

Μια πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού του περιβάλλοντος, που θα διαρκέσει μόλις μία ημέρα, είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Απριλίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία ξεκίνησε το 2012 από νέους ανθρώπους που αγαπούν τον εθελοντισμό και το περιβάλλον και που αποφάσισαν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να γίνει λίγο πιο όμορφος ο τόπος μας.

Η εκστρατεία φέρει το όνομα Let’s Do It Greece και αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση στη χώρα μας.  Κάθε χρόνο καταφέρνει να συντονίσει με μεγάλη επιτυχία – κυρίως μέσω των social media – χιλιάδες μικρούς και μεγάλους εθελοντές (από σχολεία, συλλόγους, ομάδες, εταιρείες, δήμους, οργανισμούς, φορείς και φυσικά απλούς πολίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας), σε έναν κοινό στόχο:   Ένα καθαρότερο και πιο πράσινο περιβάλλον!

Παραφράζοντας ελαφρά το εύστοχο moto αυτής της ξεχωριστής εκστρατείας, στέλνουμε και μεις το μήνυμα…

Ας γίνουμε μέρος της αλλαγής που περιμένουμε …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»