3 Στοιχειωμένες Πισίνες

ΠΙΣΙΝΑ (27)Γνωρίζαμε για στοιχειωμένα σπίτια, κάστρα ακόμη και πλοία, πρόσφατα όμως ακούσαμε και για 3 στοιχειωμένες πισίνες!  Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην εξερευνήσουμε το θέμα σαν άλλοι Ghostbusters και ιδού τι ανακαλύψαμε, αλλά και το σπουδαίο συμπέρασμα της έρευνας μας.

Mineral_Spring_Poo_Altonl2Η πισίνα του ξενοδοχείου Mineral Springs Hotel
Το Mineral Springs Hotel βρίσκεται στο Alton του Illinois στην Αμερική.  Στο υπόγειο του ξενοδοχείου, κατά τη λειτουργία του, υπήρχε μια μεγάλη πισίνα με ιαματικά νερά (εξ’ ου και το όνομα).  Υπάρχουν “μάρτυρες” που συχνά ακούν γέλια, θορύβους από νερά και μουσική γύρω από το χώρο της πισίνας, σα να λειτουργούσε πραγματικά.  Το ξενοδοχείο αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις του μεταφυσικού και έχουν γίνει μετρήσεις στον χώρο της πισίνας που “αποδεικνύουν” πως αν μη τι άλλο, η ενέργεια του χώρου είναι περίεργη.

queen-mary_poolΗ πισίνα του κρουαζιερόπλοιου Queen Mary
Το κρουαζιερόπλοιο Queen Mary παραμένει εδώ και δεκαετίες αραγμένο στο λιμάνι του Long Beach της California στην Αμερική.  Το πάλαι ποτέ πολυτελές «κόσμημα» των θαλασσών λειτουργεί ως μουσείο πλέον, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες που θέλουν να θαυμάσουν την ομορφιά αλλά και …τα ανεξήγητα φαινόμενα που συμβαίνουν σε αυτό.  Η πισίνα της πρώτης θέσης είναι από τα πλέον στοιχειωμένα σημεία του πλοίου αφού πολύ συχνά, επισκέπτες και εργαζόμενοι, έχουν δει γυναίκες ντυμένες με μαγιό της δεκαετίας του 30 να περιφέρονται γύρω της.  Επίσης, συχνά ακούγονται παφλασμοί από βουτιές, ομιλίες και μουσική στο χώρο σα να γίνεται ένα …μεταφυσικό pool party δηλαδή .

McCarren_Park_PoolΗ πισίνα του πάρκου McCarren
Το πάρκο McCarren στη Νέα Υόρκη φιλοξενούσε τη δεκαετία του 30 μια γιγαντιαία πισίνα που χωρούσε ως και 6.800 άτομα.  Εντυπωσιακή και πρωτότυπη, αποτελούσε μοναδικό πόλο έλξης για τους Νεοϋορκέζους που ήθελαν να ξεφύγουν από τη ζέστη τις ημέρες του καλοκαιριού.  Η πισίνα σήμερα δε λειτουργεί φυσικά μα συχνά παρατηρούνται άνθρωποι με μαγιό να περιφέρονται γύρω της, ενώ πολλοί ορκίζονται πως την έχουν δει γεμάτη και πεντακάθαρη σα να λειτουργούσε κανονικά χμμμμ

Συμπέρασμα : Όπως αποδεικνύεται, οι πισίνες είναι τόσο απολαυστικές που μερικοί δε μπορούν με τίποτα να τις βλέπουν εγκαταλελειμμένες!

Άλλωστε η φαντασία …κάνει καλό!

This entry was posted in Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»