Οι Top 7 Τρόποι να Χαρείτε το Νερό

Επιλέξαμε για εσάς τους 7 καλύτερους τρόπους για να χαρείτε το νερό εντός, εκτός και επί τα αυτά…1.   Splash!  Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται.  Τι πιο αναζωογονητικό και διεγερτικό από μια δροσερή βουτιά και μερικές απλωτές;  Σε συνδυασμό μ’ ένα θρεπτικό πρωινό, είναι η εγγύηση για το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας μας.

2.   Για όσους από εμάς δεν αρκούν μερικές απλωτές, υπάρχει λύση : ασκήσεις Υδρογυμναστικής (Aqua Fitness).  Γυμνάζουμε το σώμα μας με ασκήσεις βυθίσεων, κοιλιακών, κάμψεων δικεφάλων, απαγωγών-προσαγωγών και λέμε αντίο στη χαλάρωση, καίμε θερμίδες και άρα λίπος, και όλα αυτά μέσα στην απολαυστική δροσιά του νερού.

3.   Κάποιοι από εμάς δε θέλουμε να απαρνηθούμε τη μουσική και τον ρυθμό ακόμα και όταν γυμναζόμαστε.  Aqua Aerobics!…  Βάζουμε τέρμα τη μουσική και ξεκινάμε την αεροβική μέσα στο νερό.

4.   Πρωινό καφεδάκι, κουβέντα και ηλιοθεραπεία με τις κολλητές και τους φίλους σε αναπαυτικότατες πολυθρόνες ή σεζλόνγκ;  Παραδεχτείτε το… κανείς μας δεν αντιστέκεται σε πρόσκληση για άραγμα με πρωινό καφέ.

5.   Μεσημεριανή siesta δίπλα στη θάλασσα ή στην πισίνα, κάτω από την πέργκολα ή την ομπρέλα, μ’ ένα καλό βιβλίο κι ένα ποτήρι παγωμένο τσάι;  Ah… la dolce vita !

6.   Τι, έχουμε γενέθλια; Aqua Birthday Party it is!!  Τα παιχνίδια ατέλειωτα… Πετάμε στο νερό φουσκωτές μπάλες και στρώματα για ατέλειωτο παιχνίδι και οργανώνουμε διαγωνισμό τυφλόμυγας.  Το φορητό ψυγείο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, ενώ η μουσική κρατάει το κέφι ανεβασμένο.

7.   Επιτέλους μόνοι στην πισίνα ή σε μια έρημη παραλία, για να χαρούμενο ο ένας τον άλλον, να απολαύσουμε την ηρεμία της αγκαλιάς ο ένας του άλλου και να νιώσουμε πως είμαστε οι δυο μας μόνοι σε όλον τον κόσμο, στο κατάδικο μας ideales εξωτικό νησί.

Όπως και να εκμεταλλευτείτε το νερό, όσο χρόνο και να περάσετε κοντά ή μέσα σε αυτό, ένα είναι γεγονός …κάνει καλό!

 

This entry was posted in Οφέλη and tagged . Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Οι Top 7 Τρόποι να Χαρείτε το Νερό

  1. Αυτά είναι…. μέσα στον καύσωνα, αν έχεις μια πισίνα στο σπίτι σου το θερμόμετρο θα δείχνει πάντα…. δροσιά! Γιατί δε βάζετε στο facebook μίνι διαγωνισμό να περιγράψουν οι fans τις καλύτερες στιγμές που έχουν ζήσει σε πισίνα (για να εμπνευστούμε οι υπόλοιποι?)

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»