Τι Υλικά να Επιλέξετε για τον Περιβάλλοντα Χώρο της Πισίνας

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑΗ πισίνα είναι από μόνη της στολίδι για το σπίτι μας ωστόσο, ο περιβάλλων χώρος της είναι εξίσου σημαντικός για πολλούς λόγους.  Με ποια όμως κριτήρια θα διαλέξετε τα υλικά για τον περιβάλλοντα χώρο για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα;

ΕΠΙΧΕΙΛΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣΚαθαριότητα 
Το πρώτο σας μέλημα κατά την επιλογή του υλικού που θα τοποθετήσετε γύρω από την πισίνα πρέπει να είναι η υγιεινή.  Ο περιβάλλον χώρος της πισίνας μας συνδέεται άμεσα με τη ίδια την πισίνα καθώς ότι υπάρχει επάνω σε αυτόν μπορεί εύκολα να καταλήξει και μέσα στο νερό.  Το υλικό που θα επιλέξετε λοιπόν πρέπει να πλένεται και να καθαρίζεται εύκολα.  Επίσης, δεν πρέπει να δημιουργεί από μόνο του ρύπους που μπορεί να καταλήξουν μέσα στην πισίνα σας, όπως γίνεται π.χ. με το γκαζόν, τα φθαρμένα ντεκ, τις επιφάνειες με σκασμένη μπογιά.  Τέλος, η τοποθέτηση του υλικού πρέπει να γίνει έτσι ώστε να έχει ελάχιστη κλίση, ώστε να μην λιμνάζουν τα νερά της βροχής.

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑΑντοχή  
Κάτι ακόμη που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν επιλέγετε υλικό για τον περιβάλλων χώρο της πισίνας σας είναι η αντοχή αυτού του υλικού.  Δεδομένου ότι βρίσκεται μονίμως εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες πρέπει να είναι ένα υλικό πολύ ανθεκτικό και αξιόπιστο για να μη χρειάζεται αντικατάσταση ή επισκευή κάθε τόσο.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣΔιαχρονικότητα
Η αισθητική φυσικά και παίζει πολύ μεγάλη σημασία και ακόμα σημαντικότερο ρόλο παίζει η διαχρονικότητα.  Ένα υλικό, όσο όμορφο και να δείχνει πρέπει να έχει μια ομορφιά διαχρονική που θα αντέξει στο χρόνο.  Να είναι ένα υλικό με διαχρονική αξία.

ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣΥπάρχει υλικό περιβάλλων χώρου πισίνας που συνδυάζει και τα τρία;  Ναι υπάρχει!  Τα  επιχείλια και οι πλάκες περιβάλλοντος χώρου της Ideales, κατασκευάζονται από ειδικά επεξεργασμένη πέτρα αναμεμιγμένη με τσιμέντο για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και για φυσική όψη.  Το αποτέλεσμα είναι ένα έξυπνο υλικό, ίδιο στην όψη και υφή με τη φυσική πέτρα και με μεγάλη αντοχή που καθαρίζεται εύκολα και είναι παιχνίδι στη συντήρηση.

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 210 61 48 400 και αφήστε μας να σας προτείνουμε την τέλεια λύση για τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας σας …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»