Κολυμπήστε με τα Δελφίνια, όχι με τους Καρχαρίες!

Little girl in swimming poolΗ πισίνα είναι συνώνυμη της διασκέδασης και της απόλαυσης.  Ειδικά το καλοκαίρι, είναι το δροσερό μας καταφύγιο από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και το μέρος όπου χαλαρώνουμε ή παίζουμε με τα παιδιά μας και τους φίλους μας.

Τι γίνεται όμως όταν μια πισίνα δεν είναι σωστά συντηρημένη;  Ποιοι κίνδυνοι κρύβονται μέσα στο νερό κάθε πισίνας;

PISCINES IDEALESΚατ’ αρχήν, η βασικότερη συμβουλή είναι να μην μπαίνετε σε πισίνα όταν είναι οφθαλμοφανές ότι δεν είναι καθαρή!  Πριν βουτήξετε, παρατηρήστε το νερό αν είναι καθαρό και διαυγές.  Αν είναι πράσινο, θολό ή φαίνεται κάποιο έντονο σημάδι βρωμιάς μέσα στην πισίνα, προτιμήστε την ξαπλώστρα και αφήστε τα μικρόβια και τους μύκητες να κάνουν πάρτι με την ησυχία τους 🙂

Επιπλέον, όπως ίσως έχετε προσέξει στις δημόσιες πισίνες, οι λουόμενοι προτρέπονται να κάνουν ένα ντους προτού εισέλθουν στην πισίνα, για ευνόητους λόγους.

Σημαντικό επίσης είναι να μην καταπίνετε νερό και να μην ανοίγετε τα μάτια σας μέσα στην πισίνα, γιατί έτσι ανοίγετε την «πόρτα» σε ανεπιθύμητα μικρόβια!

ΔΕΛΦΙΝΙΑ-ΚΑΡΧΑΡΙΑΣΕπιστήµονες από το GSF (Γερµανικό Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο για το Περιβάλλον και την Υγεία), καθώς και δεκάδες άλλες έγκυρες μελέτες, έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι κακής ποιότητας χηµικά πισίνας αυξάνουν τον κίνδυνο αλλεργικής ρινίτιδας κατά 65%, προκαλούν δερµατικούς ερεθισµούς, τσούξιµο στα µάτια και επιβαρύνουν όσους έχουν άσθµα, βρογχίτιδα ή άλλες κοινές παθήσεις.  Επίσης, κάνουν τα µαλλιά θαµπά, ξηρά και επιδρούν αρνητικά στην αντοχή τους.

deutsche journalisten dienste Bild: 50666Αν πρόκειται για τη δική σας πισίνα, είναι στο χέρι σας να έχετε κάθε μέρα υγιεινό νερό που θα το απολαμβάνετε άφοβα, απλά επιλέγοντας τα προϊόντα με την εγγύηση της Ideales.

Το πιο διαδεδομένο και εξαιρετικά αποτελεσματικό απολυμαντικό μέσο καθαρισμού μιας πισίνας είναι το χλώριο το οποίο εξουδετερώνει όλους τους παθογόνους οργανισμούς, κολοβακτηρίδια, ιούς, κ.λπ., που τυχόν περιέχει το νερό της πισίνας, κατά 99,9%.

‘›“Ÿš¤ŸŸΗ Ideales, με σεβασμό για την υγεία σας, διαθέτει με διαφορά τα ασφαλέστερα και ποιοτικότερα προϊόντα απολύμανσης της παγκόσμιας αγοράς, σε ανταγωνιστικότατες τιμές, με τη γνωστή σειρά χημικών προϊόντων απολύμανσης πισίνας Easy Pool Care® …για βουτιές σε υγιεινό νερό, αλλά και τη νέα ακόμα πιο οικονομική σειρά χημικών Shiny Clean Pool®, για ποιότητα σε ασυναγώνιστη τιμή.  

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι και οι δύο αυτές σειρές χημικών μας είναι ελεγμένες και πιστοποιημένες από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), κάτι που επιβεβαιώνει την ποιότητα των χημικών μας προϊόντων και διασφαλίζει τη δική σας υγεία.

Με τις αποκλειστικές σειρές απολυμαντικών της Ideales:

 • Προστατεύετε τη δική σας υγεία, αλλά και των φίλων σας!
 • Απολαμβάνετε κρυστάλλινο νερό χωρίς να τσούζουν τα μάτια, να «σκληραίνουν» τα μαλλιά ή να ξεβάφει το μαγιό.
 • Εξοικονομείτε χρήματα, αφού είναι αποτελεσματικά σε μικρές δοσολογίες.
 • Αποφεύγετε την έντονη οσμή των χημικών.
 • SHINY CLEAN POOLΜειώνετε σημαντικά την επίδραση στο φυσικό περιβάλλον.
 • Χρησιμοποιείτε πιστοποιημένα προϊόντα (πρόστιμο 40.000 € για τους επαγγελματίες που χρησιμοποιούν μη εγκεκριμένα προϊόντα).

Η πιο οικονομική σειρά μας Shiny Clean Pool® καλύπτει απόλυτα την ανάγκη ιδιωτών και επαγγελματιών ιδιοκτητών πισίνας για φθηνότερα χημικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, γεγονός που την ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά χημικά της αγοράς.

SEA CLEAR BY PISCINES IDEALESΕναλλακτικά, σας προτείνουμε το σύστημα Sea Clear® που είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος απολύμανσης βασισμένη στην ηλεκτρόλυση άλατος, η οποία τείνει να γίνει standard σε όλες τις πισίνες (στην Αυστραλία το 98% των πισίνων χρησιμοποιούν ηλεκτρόλυση άλατος).  Το Sea Clear® εγγυάται κρυστάλλινο νερό για πισίνες έως 120m3, απαλλαγμένο από βακτηρίδια, μύκητες, κ.ά.  Επιπλέον :

 • Το νερό δε μυρίζει και δεν ερεθίζει το δέρμα ή τα μάτια σας
 • Η συντήρηση της πισίνας γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα
 • Η αίσθηση του νερού είναι ακόμα πιο ευχάριστη στο σώμα
 • Επιτυγχάνεται ομοιόμορφη και ασφαλής παραγωγή απολυμαντικού μέσου
 • Εξασφαλίζετε φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο απολύμανσης

GRECOTEL DAPHNILA BAYΗ μοναδική και ασυναγώνιστη εμπειρία μας στον χώρο της πισίνας, σας εγγυάται κρυστάλλινα και ασφαλή νερά για αμέτρητες βουτιές και παιχνίδια!

Καλέστε μας στο 210 6148400 και συμβουλευθείτε μας για θέματα απολύμανσης και τρόπων καθαρισμού της δικής σας πισίνας.

Χαρείτε άφοβα την πισίνα σας …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»