Κανόνες Ασφαλείας Πισίνας για Ξέγνοιαστες Βουτιές

DES (13)Η πισίνα είναι συνώνυμη με τη διασκέδαση, τη χαρά, την υγεία, την άσκηση και τη  δροσιά!  Με τα παρακάτω οργανώνουμε ένα απαραίτητο σύστημα ασφαλείας στην πισίνα μας που εξασφαλίζει ότι οι αγαπημένοι μας, τα ζωάκια, οι Πελάτες μας κ.ο.κ. δε θα διατρέχουν κανέναν κίνδυνο: 

Φράχτης Ασφαλείας Πισίνας

Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, το πρώτο και βασικότερο βήμα είναι η απομόνωση της πισίνας.  Αυτό μπορεί να γίνει με έναν όμορφο Φράχτη Ασφαλείας Πισίνας D-Fence® της Ideales, που υπερκαλύπτει τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά κριτήρια.

Επισκεφθείτε το site μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Φράχτη Ασφαλείας Πισίνας D-Fence®.

Κάλυμμα Ασφαλείας Πισίνας

INFINITY (2)Εναλλακτικά, αν θέλουμε να απομονώσουμε εντελώς την πισίνα και συγχρόνως να εξοικονομούμε χρήματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ασφαλές και λειτουργικό από τα Προηγμένα Καλύμματα Ασφαλείας Πισίνας Ideales Covers® Infinity.  Εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, τα Infinity διατηρούν την πισίνα μας καθαρή, το νερό πιο ζεστό, προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες, μειώνουν τις απώλειες νερού έως 95% και την κατανάλωση χημικών κατά τουλάχιστον 50%, μειώνουν το κόστος θέρμανσης έως 80% και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε το site μας για περισσότερες πληροφορίες για τα Καλύμματα Ασφαλείας Πισίνας Ideales Covers® Infinity.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠρώτες Βοήθειες

Είναι πολύ σημαντικό να έχει τουλάχιστον ένας από την οικογένεια ή το προσωπικό του ξενοδοχείου, βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών.  Επιπλέον, πρέπει να έχουμε σε άμεση πρόσβαση ένα κιτ πρώτων βοηθειών, όπως και τα τηλέφωνα πρώτης ανάγκης.

Εξοπλισμός Διάσωσης

Προμηθευόμαστε απαραιτήτως εξοπλισμό διάσωσης, όπως σωσίβιο και ένα μακρύ κοντάρι ή σχοινί.

 

Manoir 04Αντιολισθητικά Υλικά

Χρησιμοποιούμε για τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας μας αντιολισθητικές επιφάνειες, για να προφυλαχτούμε από πιθανά γλιστρήματα.  Σε περίπτωση που η πισίνα διαθέτει χτιστή σκάλα, πρέπει οπωσδήποτε τα σκαλοπάτια να είναι επενδεδυμένα με αντιολισθητικό υλικό.

Τακτοποιημένος Χώρος

Διατηρούμε τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας τακτοποιημένο, φυλάσσοντας φουσκωτά και παιχνίδια σε ένα μπαούλο με κλειδαριά, ώστε να μην τραυματιστεί κανείς ή να μη δελεάζονται να τα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά χωρίς την επίβλεψη ενήλικα.

Αποθήκευση Χημικών

Φυλάμε τα προϊόντα απολύμανσης πισίνας κλειδωμένα, μακριά από παιδιά και ζώα, καθώς τα περισσότερα προϊόντα απολύμανσης πισίνων είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

D-FENCE (3)Κανόνες Σωστής Συμπεριφοράς

Ορίζουμε κανόνες συμπεριφοράς πισίνας και σιγουρευόμαστε ότι ολόκληρη η οικογένεια ή οι Πελάτες μας τους γνωρίζουν και τους ακολουθούν απαράβατα.  Για παράδειγμα :

  • Δεν κολυμπάμε με γεμάτο στομάχι.
  • Δεν τρέχουμε, δεν πετάμε αντικείμενα.
  • Δεν αφήνουμε ποτέ ανοιχτή την πόρτα του φράχτη.
  • Τα παιδιά δεν κολυμπούν χωρίς επίβλεψη από ένα υπεύθυνο, ενήλικο άτομο.
  • Μαζεύουμε και φυλάμε πάντα τα αντικείμενα που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο ή κοντά στο φράχτη της πισίνας, όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται.

2Ακολουθήσατε τα βήματα;  Τώρα, χαλαρώστε και αφεθείτε στη δροσιά της πισίνας σας.  Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει πλέον την ηρεμία σας.

Βουτήξτε στον υδάτινο κόσμο σας με το κεφάλι ήσυχο γιατί …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa, Διάφορα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»