Φωτισμός Πισίνας LED για Οικονομία

LED BY PISCINES IDEALESΓίνεται ένα χρώμα να μας χαλαρώσει ή να μειώσει την αρτηριακή μας πίεση;  Ακόμα πιο περίεργο …γίνεται ένα χρώμα να μειώσει τα έξοδα μας;  Κι όμως, τα χρώματα μπορούν να κάνουν αυτά και πολλά περισσότερα.

CHAKRASΕδώ και εκατοντάδες χρόνια, η Χρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας -ψυχικής και σωματικής- τόσο στο Δυτικό όσο και στον Ανατολικό κόσμο.  Στην Ινδία, τα χρώματα και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες συνδέονται άμεσα με τα chakras (τσάκρας), τα ενεργειακά σημεία του σώματος μας.  Tα chakras είναι 7 και εκτείνονται κατά μήκος της σπονδυλικής μας στήλης.  Κάθε ένα αντιστοιχεί σε μια ιδιότητα μας και του αντιστοιχεί ένα χρώμα.  Στο δυτικό κόσμο, η επιρροές των χρωμάτων μελετήθηκαν όσον αφορά στην επήρεια τους στον οργανισμό μας και ερευνητές ανακάλυψαν -μεταξύ άλλων- πως το μπλε χρώμα μειώνει την αρτηριακή πίεση, το κόκκινο χρώμα την επιταχύνει ενώ το κίτρινο χρώμα μειώνει το μυϊκό πόνο.

4 COLOURS LEDΜερικοί επιστήμονες σπεύδουν να ακυρώσουν τα οφέλη της Χρωματοθεραπείας βασισμένοι στο ότι, δεν υπάρχουν αρκετά απτά στοιχεία για να την υποστηρίξουν.
Εμείς στην Ideales όμως πιστεύουμε βαθιά στα οφέλη της γιατί πολύ απλά τα έχουμε γευτεί με τη βοήθεια των προηγμένων, χρωματιστών προβολέων πισίνας L.ights E.motions D.ives.

Οι προβολείς πισίνας L.ights E.motions D.ives με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να φωτίσουν και να αλλάξουν το χρώμα στην πισίνα μας και αυτόματα να μας αλλάξουν διάθεση.  Φανταστείτε μια αναζωογονητική βραδινή βουτιά σε καταγάλανα νερά ή ένα χαλαρό ποτό πλάι σε μπλε σκούρο φόντο.  Σκεφτείτε πάρτι με δεκάδες εναλλαγές χρωμάτων και μια θέα από το παράθυρο με χρωματικά παιχνιδίσματα.  Κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να ακυρώσει το γαλήνιο συναίσθημα του να σε περιμένει σπίτι μια μοναδική ατμόσφαιρα και ναι, τα χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στη δημιουργία της.  Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για χρώματα που μαζί με τη διάθεση επηρεάζουν και …την τσέπη μας!

COLOR THERAPYΤα φωτιστικά πισίνας L.ights E.motions D.ives αλλάζουν διάθεση στη ζωή και στο πορτοφόλι μας, αφού έχουν τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος, μόλις 14W-18W, σε σχέση με τις λάμπες ξεπερασμένης τεχνολογίας που φτάνουν τα 300W. Τοποθετούνται απλά και γρήγορα στην υπάρχουσα εγκατάσταση και έχουν διάρκεια ζωής ως και 50.000 ώρες σε σχέση με τους κοινούς προβολείς που διαρκούν για μόλις 1.000 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα για τα LED Φώτα Πισίνας στο site μας ή καλέστε στο 210 61 48 400.

Οι επιστήμονες μπορεί να θέλουν περισσότερες αποδείξεις αλλά εμείς όχι.  Η αλήθεια είναι μια, το χρώμα …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»