Αυτόματες Σκούπες Ρομπότ Καθαρίζουν για εσάς!

TIGERSHARK BRUSH SIDE 002Όταν ο καιρός απαιτεί χαλάρωση πλάι στην πισίνα το τελευταίο πράγμα με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε είναι ο καθαρισμός της. Και δε χρειάζεται! Τα ρομπότ καθαρισμού πισίνας είναι εδώ για να σας λύσουν τα χέρια…

Ο καθαρισμός της πισίνας είναι μια βαρετή, χρονοβόρα αλλά απαραίτητη διαδικασία για την απόλαυση σας. Αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία έρχονται να αναλάβουν τα ρομπότ καθαρισμού πισίνας ώστε εσείς να χαλαρώνετε χωρίς έγνοιες. Ελάτε να τα γνωρίσουμε J.

Pool Boy®
TIGERSHARK BRUSH SIDE 002To αξιαγάπητο Pool Boy® στη διάθεση σας!
Πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο, ιδανικό για μικρές ιδιωτικές ή επαγγελματικές πισίνες. Χάρη στο δυνατό και οικονομικό μοτέρ του, βουρτσίζει  τον πυθμένα και τα τοιχώματα, ενώ ταυτόχρονα φιλτράρει και καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό με τα δικά του ανεξάρτητα φίλτρα που καθαρίζονται εύκολα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε μέσα στο νερό κι εκείνο θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.


Sharkvac
®
SHARKVACΤο ταχύτατο Sharkvac® θα σας εκπλήξει!
Είναι το ταχύτερο μοντέλο, ιδανικό για πισίνες ως και 80 m2. Καθαρίζει και βουρτσίζει τον πυθμένα, φιλτράρει και καθαρίζει το νερό της πισίνας με τα ανεξάρτητα φίλτρα του και χάρη στην τεχνολογία QuickClean ολοκληρώνει τον καθαρισμό σε λιγότερο από 2 ώρες. Βάλτε το μέσα στην πισίνα και γλιτώστε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια ενώ αυτό θα καθαρίζει για εσάς.

Navigator Pro®
BL K021FG 8.11.09Το Navigator Pro®  είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά ρομπότ καθαρισμού πισίνας! Λειτουργεί μόνο με την πίεση του νερού χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικού ρεύματος. Το υδροδυναμικό του design συμβάλλει στον ταχύτατο καθαρισμό της πισίνας σας, εξασφαλίζοντας για εσάς μια όμορφη πισίνα με υγιεινό νερό. Το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι το εξελιγμένο σύστημα SmartDrive® χάρη στο οποίο επιτυγχάνει πλήρη κάλυψη της πισίνας.  Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους πισίνας έως 6×12 m και διαθέτει ειδικά αξεσουάρ που σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο στη συντήρηση της πισίνας σας (μανόμετρο, προφίλτρο κ.λπ.).

Makoshark
MAKOSHARKΤο επαγγελματικό Makoshark έτοιμο να κάνει τη σκληρή δουλειά!
Είναι το μεγάλο αδελφάκι του Pool Boy ιδανικό για πισίνες ως και 200 m2. Καθαρίζει αποτελεσματικά πυθμένα και τοιχώματα αφού τρέφεται με οτιδήποτε μπορεί να ρυπαίνει την πισίνα σας. Τοποθετήστε το μέσα στο νερό και χαλαρώστε ενώ εκείνο δουλεύει για να διατηρήσει την πισίνα σας κρυστάλλινη και απολαυστική.

Kingshark 2
KING SHARK IIΤο παντοδύναμο Kingshark 2 είναι ένας καρχαρίας για την πισίνα σας!
Ιδανικό για πισίνες έως 1.250 m2 είναι σχεδιασμένο για σκληρή καθημερινή επαγγελματική χρήση σε μεγάλες πισίνες και κολυμβητήρια και σας γλιτώνει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια από την ταλαιπωρία του σκουπίσματος της πισίνας. Απλά ρίξτε το μέσα στο νερό και αφήστε το να καταβροχθίσει οτιδήποτε ρυπαίνει το νερό.

 Θέλετε κι εσείς ένα ρομπότ που θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς ώστε να απολαμβάνετε την πισίνα σας; Καλέστε μας στο 210 61 48 400 και μάθετε πως θα το κάνετε δικό σας …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»