5 Λόγοι για να Επενδύσετε σε Κάλυμμα Πισίνας

Τα καλύμματα πισίνων προστατεύουν το νερό από τη βρωμιά, αλλά αυτός δεν είναι ο κυριότερος λόγος για να τοποθετήστε κάλυμμα στην πισίνας σας.  Ώρα να μάθετε και τους άλλους, πολύ σημαντικότερους, λόγους για να επενδύσετε σε ένα κάλυμμα πισίνας. Έχουμε και λέμε.

Οικονομία
Όταν η πισίνα παραμένει εκτεθειμένη το νερό της εξατμίζεται γρηγορότερα και χρειάζεται συμπλήρωμα, απαιτεί περισσότερα χημικά και χάνει θερμότητα.  Ένα κάλυμμα πισίνας όπως το Ideales Covers® Infinity δεν επιτρέπει στο νερό να εξατμιστεί, το προστατεύει από τους ρύπους και διατηρεί τη θερμότητα του όσο το δυνατόν περισσότερο κι έτσι σας βοηθά να μειώνετε τις συνολικές δαπάνες της πισίνας σας στο ελάχιστο.

Ασφάλεια
Έχετε μικρά παιδιά;  Ατίθασα κατοικίδια ή θορυβώδεις παρέες εφήβων στο σπίτι σας;  Τότε πρέπει να έχετε συνέχεια το νου σας ώστε να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας από ατυχήματα.  Όχι όμως με ένα κάλυμμα ασφαλείας.  Υπάρχουν καλύμματα ασφαλείας πισίνας, ειδικά μελετημένα όπως το Ideales Covers® Bieri που πληρούν αυστηρότατους κανόνες, παρέχοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε εσάς και την οικογένεια σας.

Επιμήκυνση Απόλαυσης
Με ένα κάλυμμα μπορείτε να επιμηκύνετε την απόλαυση σας.  Με το ειδικό ισοθερμικό κάλυμμα Ideales Covers® Ισοθερμικό μπορείτε να μειώσετε τις απώλειες θερμότητας κατά τη διάρκεια της νύχτας που η θερμοκρασία πέφτει, και κατά τους πιο κρύους μήνες.  Αν μάλιστα η πισίνα σας είναι θερμαινόμενη, τότε το Ideales Covers® Ισοθερμικό επιβάλλεται, αφού μπορεί να μειώσει κατά 50% το λειτουργικό κόστος θέρμανσης της!

Ελαχιστοποίηση Χρόνου & Κόστους
Ποιος θέλει να κάθεται με τις ώρες να καθαρίζει την πισίνα του από φύλλα, χώμα και άλλους ρύπους που πέφτουν μέσα στην πισίνα του;  Ένα κάλυμμα ελαχιστοποιεί το χρόνο καθαρισμού πισίνας ενώ παράλληλα μειώνει τη χρήση προϊόντων απολύμανσης.

Προστασία του Περιβάλλοντος
Η εξάτμιση του νερού, η αυξημένη χρήση προϊόντων απολύμανσης, η απώλεια θερμότητας και οι ρύποι εκτός από κακό στην τσέπη σας κάνουν κακό και στο περιβάλλον.  Το νερό που εξατμίζεται πρέπει να συμπληρωθεί, η αναθέρμανση της πισίνας απαιτεί περισσότερη ενέργειας και οι ποσότητες χημικών είναι μεγάλες.  Ένα κάλυμμα, λοιπόν, εφόσον προστατεύει την πισίνα σας από όλα τα παραπάνω, τότε προστατεύει παράλληλα και το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας.

Το κάλυμμα πισίνας απαλλάσσει από σκοτούρες και περιττά έξοδα και επιμηκύνει την απόλαυση άρα …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»