5 Αδιάβροχα Αντικείμενα για την Πισίνα και το Spa

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑΗ πισίνα και το spa μας είναι απολαυστικά από μόνα τους μα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο απολαυστικά αν έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα αδιάβροχα αξεσουάρ!

ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΕΙ#1 Ένα Μπαρ Πισίνας που Επιπλέει
Το Floating Bar φουσκώνει σε δευτερόλεπτα και μπορεί να επιπλέει μεταφέροντας τα πάντα, από τα αγαπημένα σας ποτά, και αναψυκτικά ως dips, φρούτα και λοιπές λιχουδιές.  Το γεμίζετε με όλες τις λιχουδιές που επιθυμείτε και χαλαρώνετε απόλυτα χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το νερό, εκτός κι αν χρειάζεστε ανεφοδιασμό 🙂

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ#2 Αδιάβροχο Χειριστήριο Πισίνας
Όταν όλες οι λειτουργίες είναι στο χέρι σας, γιατί να διακόψετε την ξεκούραση σας;  Το Pool Commander σας βοηθά να ελέγχετε τη λειτουργία και το φωτισμό της πισίνας σας (+ δυο άλλα κυκλώματα επιθυμείτε όπως γκαραζόπορτα και φώτα κήπου) χωρίς να χρειαστεί καν να βγείτε από το νερό.

#3 Αδιάβροχα Ηχεία
Για να απολαμβάνετε τη χαλάρωση σας μετα μουσικής δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε ένα σετ αδιάβροχα ηχεία.  Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε.  Ακόμα και αδιάβροχες συσκευές για να κολυμπάτε με ρυθμό!

#4 Μια Αδιάβροχη Θήκη για το iPhone
Η κλασσική ιστορία «Έπεσα με το κινητό στην πισίνα».  Προστατεύστε το κινητό σας ενώ χαλαρώνετε στην πισίνα ή το spa με μια αδιάβροχη θήκη.  Για απόλυτη ασφάλεια, αναζητήστε μια waterproof και όχι water resistant θήκη.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ 1#5  Αδιάβροχη Τράπουλα
Μια παρτίδα χαρτιά φαντάζει ιδανική για ένα χαλαρό απόγευμα, αλλά τι γίνεται αν δε θέλετε να βγείτε από το νερό;  Απλά αποκτάτε την 100% Αδιάβροχη Τράπουλα Πισίνας και Σπα που επιπλέει και απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαλάρωσης μέσα στο νερό!

Διαβάστε περισσότερα για το πως θα προσφέρετε στον εαυτό σας απόλαυση χωρίς όρια αποκτώντας must have αδιάβροχα αξεσουάρ και όχι μόνο …κάνει καλό!

This entry was posted in Aξεσουάρ Πισίνας και Spa and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

«Η Ideales σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά υπερασπίζεται και τη δική της! Έτσι λοιπόν προτιμά τα ελληνικά από τα greeklish, τα πεζά από τα κεφαλαία, αγαπά το χιούμορ και αποστρέφεται τις ύβρεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Ταυτόχρονα, η Ideales πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά σχόλια που ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας ή είναι άσχετα με το υπό σχολιασμό άρθρο.»